Από επιμελητή ανηλίκων θα επιτηρείται ο 15χρονος για τον βιασμό της 10χρονης τσιγγανοπούλας

Από επιμελητή ανηλίκων θα επιτηρείται ο 15χρονος για τον βιασμό της 10χρονης τσιγγανοπούλας

Από επιμελητή ανηλίκων θα επιτηρείται ο 15χρονος για τον βιασμό της 10χρονης τσιγγανοπούλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 613 ΦΟΡΕΣ

Ελευθεροι με όρους οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι ΡΟΜΑ

Από επιμελητή ανηλίκων θα επιτηρείται ο 15χρονος αθίγγανος που κατηγορείται για τον βιασμό 10χρονης ομόφυλης του, ενώ ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι ΡΟΜΑ στην υπόθεση.

Όπως είναι γνωστό, ο ανήλικος και οι δύο ομόφυλοι του, ο 21χρονος και η 38χρονη, κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για τον βιασμό του 10χρονου κοριτσιού και χθες προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται και ειδικότερα ο 15χρονος ισχυρίστηκε πως είχε σχέση με την ανήλικη κοπέλα, την οποία και αποφάσισαν να ολοκληρώσουν. Σε ότι αφορά τον 19χρονο και την 38χρονη, στο τσαντίρι των οποίων και έγινε η ερωτική πράξη δήλωσαν πως δεν γνώριζαν το παραμικρό, ούτε και αντιλήφθηκαν κάτι καθώς ασχολούνταν με άλλα πράγματα και πως απλώς κάποια στιγμή είδαν την ανήλικη να χορεύει και να είναι σε ευδιάθετη κατάσταση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης στην κατάθεση της στην ανακρίτρια φέρεται να δήλωσε πως η κόρη της ουδέποτε είχε σχέση με τον 15χρονο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα αποφασίστηκε ο 15χρονος να επιτηρείται από επιμελητή ανηλίκων, ενώ οι άλλοι δύο ενήλικες εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε το βράδυ των Χριστουγέννων η 41χρονη μητέρα της ανήλικης κοπέλας.
Ειδικότερα η επίσης αθίγγανη μητέρα τηλεφώνησε στις 8 το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και είπε πως βίασαν την κόρη της και την κρατούν σε άλλο τσαντίρι στο καταυλισμό.

Άμεσα ομάδα αστυνομικών μετέβη στον καταυλισμό και μπήκε στο παράπηγμα όπου κρατούνταν η 10χρονη κοπέλα την οποία και παρέλαβε η 41χρονη μητέρα της. Ακολούθως παρουσία και εισαγγελικού λειτουργού οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο τσαντίρι και συνέλαβαν τον 15χρονο που φέρεται να εισήλθε σε εξώγαμη συνουσία με την ανήλικη καθώς και τον 21χρονο και την 38χρονη, στους οποίους ανήκει το παράπηγμα.

Οι δύο τελευταίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας φέρονται να ήταν παρόντες στην πράξη, ενώ μετά το βιασμό και οι τρεις φέρονται να έδωσαν ποσότητα αλκοόλ στην ανήλικη με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων ΡΟΜΑ σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για αρπαγή ανηλίκου, βιασμό και έκθεση από κοινού και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών