Πρωτοχρονιά το "Santa Run" στη Ρόδο

Πρωτοχρονιά  το "Santa Run" στη Ρόδο

Πρωτοχρονιά το "Santa Run" στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Αγώνας δρόμου με αθλητές ντυμένους Άη Βασίληδες διοργανώνεται, έχοντας αφετηρία από το δημαρχείο, ύστερα από πρωτοβουλία του Απόλλωνα Ρόδου για συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ούτε μέσα στις γιορτές δεν…ησυχάζουν από τις προπονήσεις τα μέλη του Απόλλωνα Ρόδου, του τριαθλητικού συλλόγου με δράση και σε κοινωνικό επίπεδο. Την πρωτοχρονιά, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί να γίνει η διοργάνωση «Santa Run» στην πόλη της Ρόδου, όπου φίλοι του συλλόγου και όχι μόνο θα διανύσουν μια μικρή απόσταση με τρέξιμο ντυμένοι Άη Βασίληδες, για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η ανακοίνωση:
«Ο σύλλογος τριάθλου “Απολλων Ρόδου” προσκαλεί όλους τους Ροδίτες, αθλητές ή όχι, να λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό συμβολικό αγώνα δρόμου ‘’Santa Run’’ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Έλα και εσύ, ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, 2016 στις 19:00 έξω από Δημαρχείο, για να τρέξουμε και να προσφέρουμε όλοι μαζί σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η διαδρομή του συμβολικού αυτού αγώνα θα είναι από το Δημαρχείο προς το Λιμεναρχείο, και στη συνέχεια μέσω του Πεζόδρομου προς την Ακαδημία και επιστροφή στο Δημαρχείο. Σας περιμένουμε όλους εκεί…»

Οι εορταστικές προπονήσεις του Απόλλωνα Ρόδου έχουν ως εξής:
-Πέμπτη παραμονή πρωτοχρονιάς 17:00 από Καρακόνερο για 1.30 ώρα τρέξιμο προς παραλιακή Ενυδρείο, Κρητικά και επιστροφή. Χαλαρό αερόβιο.

-Παρασκευή 08:30 από Καρακόνερο για 3 ώρες ποδηλασία προς Φαληράκι Κολύμπια –Αρχίπολη- Ψίνθο- Καλυθιές- Φαληράκι και επιστροφή.
-Παρασκευή 19:00 Santa Run

-Σάββατο 07:30 από Λαδικό για Iron Swimm.
-Σάββατο 17:00 από Καρακόνερο για 1κ 30 ώρες τρέξιμο προς Κρητικά και επιστροφή.

-Κυριακή 07:30 από Καρακόνερο για 4 ώρες ποδηλασία προς Ιαλυσό Σορωνή -Άη Σουλά- ανάβαση Προφήτη Ηλία- κατάβαση προς Σάλακο- Καλαβάρδα και επιστροφή.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης