Σε αναμμένα κάρβουνα οι Κοσκινιάτες για τον καταυλισμό

Σε αναμμένα κάρβουνα  οι Κοσκινιάτες  για τον καταυλισμό

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Κοσκινιάτες για τον καταυλισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1280 ΦΟΡΕΣ

Προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις

Με δυναμικές κινητοποιήσεις για όσους επιχειρήσουν να «φορτώσουν» στην ευρύτερη περιοχή των Κοσκινού, τον καταυλισμό των αθίγγανων, προειδοποιούν οι κάτοικοι των Κοσκινού.

Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση από προχθές το μεσημέρι, μετά την ενέργεια στην οποία προχώρησαν αθίγγανοι που διαμένουν στην περιοχή του Καρακόνερου, να μεταφέρουν με τα αυτοκίνητά τους παλιοσίδερα και άλλα αντικείμενα, στην μερίδα 151-15 στο Τσαίρι, στη μια περιοχή από τις δύο που επέλεξε το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ρόδου για τη μετεγκατάσταση των τσιγγάνων, ενώ εκκρεμεί η προσφυγή των κατοίκων για ακύρωση της απόφασης αυτής..


" Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να εφαρμοστούν αποφάσεις για μας που ελήφθησαν χωρίς εμάς. Αυτό είναι παράνομο και οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανένα τσιγγάνο, όχι να εγκατασταθεί, αλλά ούτε και να πλησιάσει στην περιοχή - δήλωσαν οι ίδιοι."
Οι κάτοικοι, είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν τις περιουσίες τους με κάθε τρόπο.

Χθες μετά τις 3 μετά το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων στην πίστα moto-cross στο Τσαιρι ενώ υπήρξε επικοινωνία του δημάρχου με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Κοσκινού κο Μανωλάγκα. Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της κοινότητας ότι δεν δόθηκε καμία εντολή και σε κανέναν για τη μεταφορά του καταυλισμού.


Οι κάτοικοι κάλεσαν όλους τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση για την απαράδεκτη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχει καμία απολύτως υποδομή, γεγονός που θα δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα απ’ ότι υπάρχουν σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024