Ηρακλής Λάρδου: Η κόπωση ο εχθρός του Ανδρέα Σταύρου

Ηρακλής Λάρδου: Η κόπωση ο εχθρός του Ανδρέα Σταύρου

Ηρακλής Λάρδου: Η κόπωση ο εχθρός του Ανδρέα Σταύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ανδρέας Σταύρου από τη «λευκή ισοπαλία» του Ηρακλή Λάρδου στο προχθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, αν και η αλήθεια είναι πως παρά τον πολύτιμο βαθμό που κατακτήθηκε, ο ίδιος περίμενε κάτι καλύτερο από πλευράς εμφάνισης και διαχείρισης των στο δεύτερο ημίχρονο, ευνοϊκών καιρικών συνθηκών.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι βέβαιος πως με τον καιρό και τη συστηματική δουλειά, οι ποδοσφαιριστές του θα αποκτήσουν την εμπειρία να απαντούν καλύτερα στις ιδιαιτερότητες κάποιων αγώνων και ως προς αυτό, δεν ανησυχεί καθόλου.

Αν υπάρχει κάτι που τον «πονοκεφαλιάζει» και μάλιστα πολύ, είναι η κούραση η οποία έχει συσσωρευτεί, δεδομένου πως το ματς με τον Άρη ήταν το τρίτο που έδωσε ο Ηρακλής μέσα σε διάστημα έξι ημερών, ενώ τα ακόμα πιο δύσκολα έρχονται.

Αύριο οι Λαρδιακοί παίζουν εντός έδρας με τον Ηρακλή Μαριτσών, ακολουθεί το σαββατοκύριακο άλλος ένας αγώνας πρωταθλήματος με τη Δόξα Ψ. και την Τετάρτη το ματς κυπέλλου με τον Ιάλυσο.

Το βάρος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, δεδομένου πως για τους αγώνες που ακολουθούν, ο Ανδρέας Σταύρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολόγιζε. Ο Πέρος χτύπησε στα πλευρά και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, ο Παπαϊωάννου θα λείψει λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ ο ταλαντούχος νεαρός Κομνητός Κοντός αποχαιρέτησε τον Ηρακλή, καθώς πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.