Στη Σκωτία ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Στη Σκωτία ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Στη Σκωτία ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Θα διδάξει το Φεβρουάριο σε μεγάλο σεμινάριο του βόλεϊ που οργανώνει η Ομοσπονδία της χώρας

Ένα ακόμα ταξίδι ετοιμάζεται να κάνει τον προσεχή μήνα στη Σκωτία, ο συμπατριώτης μας καθηγητής του βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, Θανάσης Παπαγεωργίου. Πρόκειται να συμμετάσχει σε σεμινάριο που θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και το οποίο διοργανώνει η Σκωτική Ομοσπονδία βόλεϊ της οποίας προΐσταται ως κόουτσινγκ μάνατζερ ο Γιάννης Παναγιωτάκης, που είναι Κυπριακής καταγωγής.

Το εν λόγω σεμινάριο που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι που αφορά το Coaching, έχει ως στόχο να ενημερώσει, για την ενδυνάμωση των αθλητών για τη σύνδεση αυτού του κομματιού με το τι συμβαίνει στους μεγαλύτερους συλλόγους βόλεϊ ανά τον κόσμο.

Αποτελεί ουσιαστικά το περιεχόμενο του σεμιναρίου, τεχνογνωσία που θα εξοπλίσει όλους τους ειδικούς με εμπλουτισμό γνώσεων που πρέπει να εφαρμοστούν στις ομάδες τους τα επόμενα χρόνια.
John Ross και Anthony Drew έχουν αναλάβει τα εργαστήρια σε όλη τη βρετανική αθλητική σκηνή, κι έχουν συμπεριλάβει στο σεμινάριο τη διδαχή τους στο προηγούμενο συνέδριο το 2014, ενώ θα διδάξουν στο τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε παντού η εργομετρία.

Ο καθηγητής David Lavallee είναι ένας διεθνής εμπειρογνώμονας στον τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας. Έχει αναπτύξει μια καινοτόμο παρέμβαση για να συλλάβει το ποσοστό εγκατάλειψης των νέων στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Ιρλανδίας και όλοι όσοι πάρουν μέρος, θα μοιραστούν βασικές συμβουλές του. Το περιεχόμενο είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον για όσους εμπλέκονται στο βόλεϊ και θα υποστηρίξουν τη συμμετοχή από όλους για αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Είναι ένα απόλυτο must για όλους τους προπονητές και τα μέλη της επιτροπής club!

Οι εγγραφές για το συνέδριο θα άνοιξαν στις 20 Ιανουαρίου και η συμμετοχή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω της επίσημης καταχώρισης. Θα δοθεί φυσικά άμεση σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Stirling Court Hotel και είναι δωρεάν για όλα τα μέλη SVA,τα οποία θα πρέπει να φροντίσουν να κλείσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.