Ρόδος: Χαμηλοί τόνοι, αμφίβολος ο Αρχοντούλης

Ρόδος: Χαμηλοί τόνοι, αμφίβολος ο Αρχοντούλης

Ρόδος: Χαμηλοί τόνοι, αμφίβολος ο Αρχοντούλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Ο πολύπειρος μέσος δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του στα πλευρά και δύσκολα θα παίξει στο σημερινό ντέρμπι της Ρόδου με τον ΑΕΡΑ

Με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Γιάννη Αρχοντούλη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ρόδου για το σημερινό ντέρμπι του γηπέδου Αφάντου με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ. Ο πολύπειρος μέσος δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του στα πλευρά, που τον ταλαιπωρεί από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Κλεάνθη και το αν γραφτεί το όνομά του στη 18άδα του Φύλλου Αγώνα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όλα τα άλλα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί, συνεπώς οι Καντιμοίρης, Γκόγκας, Αμανατίδης και Θεοδοσίου δεν θα λείψουν από την αποστολή.

Για το σημερινό ντέρμπι τα «ελάφια» δεν λένε πολλά, καθώς προτιμούν να το αντιμετωπίσουν σαν άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των αγώνων που τα φέρνουν πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου τους. Σαφέστατα όμως γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς σε μία δυνατή έδρα, κόντρα σε μία καλή, διψασμένη και φιλόδοξη ομάδα και ταυτόχρονα για μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αφού πέραν της εξουδετέρωσης του σημερινού αντιπάλου τους, θα διατηρήσουν την απόσταση των οκτώ βαθμών που τους χωρίζει από το Διαγόρα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων