Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός που διέπραξε δέκα κλοπές

Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός που διέπραξε δέκα κλοπές

Προφυλακίστηκε ο Γεωργιανός που διέπραξε δέκα κλοπές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Ασκήθηκε εναντίον του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του ο 33χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για την διάπραξη 10 κλοπών σε σπίτια της περιοχής μας, από τα οποία και αφαίρεσε τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε βάρος του 33χρονου από την Γεωργία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αποδεχόμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 33χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος συνελήφθη στις 27 Ιανουαρίου 2016 το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην ίδια δε υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και δύο γυναίκες ημεδαπές ηλικίας 40 και 41 ετών οι οποίες κατηγορούνται για συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πραγματοποίησαν στοχευμένο έλεγχο στον 33χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ναρκωτικά χάπια.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο δράστης το χρονικό διάστημα από 08.01.2016 έως 26.01.2016 παραβίασε δέκα κατοικίες και σε δύο από αυτές αφαίρεσε τιμαλφή και tablet.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την εξέτασή του μέρος των κλοπιμαίων πούλησε στην 41χρονη, ενώ μία από τις διαρρήξεις τη διέπραξε από κοινού με την 40χρονη.
Βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος κλοπιμαίων, τα οποία ο κατηγορούμενος είχε αποκρύψει σε υπαίθριο χώρο.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως και παλαιότερα είχε απασχολήσει για παρόμοια υπόθεση και σε βάρος του ίσχυαν περιοριστικοί όροι.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων