ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: Μια αίθουσα γεμάτη επιτυχίες...

ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: Μια αίθουσα γεμάτη επιτυχίες...

ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: Μια αίθουσα γεμάτη επιτυχίες...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 811 ΦΟΡΕΣ

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Αρίων Παλλάς την Κυριακή για την ετήσια γιορτή κοπής πίτας του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. «Η στήριξή σας με βοηθάει για να συνεχίσω» δήλωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου. «Αυτή η αγάπη του συλλόγου για τον κλασικό αθλητισμό έχει φέρει πολλ

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση την περασμένη Κυριακή στη γιορτή του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Αρίων Παλλάς.

Μια αίθουσα γεμάτη από τους αθλητές και τις αθλήτριες του μαζί με τους γονείς μα πάνω απ’ όλα από φίλους του συλλόγου, που ιδρύθηκε πριν από εφτά χρόνια περίπου όμως βρίσκεται στην ελίτ όχι μόνο του δωδεκανησιακού αλλά και του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Παρούσες και δύο από τις σημαντικότερες Ελληνίδες αθλήτριες: H Νίκη Ξάνθου με τις τεράστιες επιτυχίες της παλαιότερα στο μήκος και η Νικόλ Κυριακοπούλου-μέλος του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και κορυφαία επικοντίστρια. Την παράσταση έκλεψαν και πάλι τα βίντεο-αφιερώματα στις δύο προσκεκλημένες αλλά και στη συνολικότερη παρουσία του συλλόγου το 2015 σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα  στη Νικόλ ΚυριακοπούλουΟ δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στη Νικόλ Κυριακοπούλου

Οι τιμητικές διακρίσεις για Νικόλ Κυριακοπούλου και Νίκη Ξάνθου
Ο σύλλογος της Καμείρου τίμησε τις εξέχουσες αυτές προσωπικότητες, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να παίρνει το αναμνηστικό από το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τη Νίκη Ξάνθου από το συναθλητή της, ο οποίος πριν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν και την πορεία τους, Σταμάτη Μάγο.

«Η αγάπη σας είναι για μένα ανεκτίμητη και μ’ αυτόν τον τρόπο με βοηθάτε για να συνεχίσω. Κάθε χρόνο όταν βρίσκομαι σ’ αυτή τη γιορτή συγκινούμαι και σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Αυτή η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου βοηθάει και τα παιδιά που τον ανεβάζουν συνεχώς ψηλότερα. Θέλω να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου και για τους αγώνες που διοργανώσατε σήμερα», ανέφερε η Νικόλ Κυριακοπούλου κατά την παραλαβή της τιμητικής της διάκρισης.

Η Νίκη Ξάνθου σημείωσε: «Με συγκίνησε η αγάπη σας και σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστή υποδοχή, όπως και το Σταμάτη Μάγο για τα πολύ καλά του λόγια. Συγχαίρω τη διοίκηση για την πολύ καλή δουλειά. Πρώτη φορά επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις σας, έμεινα έκπληκτη και διαπίστωσα πως δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τα στάδια των μεγαλουπόλεων της υπόλοιπης Ελλάδας. Η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου για τον αθλητισμό έχει φέρει πολλά παιδιά μέσα στα στάδια κάτι πολύ σημαντικό για τον τρόπο ζωής και την υγεία τους. Αποτελείτε το καλύτερο παράδειγμα για όλους. Θα ήθελα επίσης να πω στους γονείς να μην έχουν υπερβολικές προσδοκίες από τα παιδιά τους. Το σημαντικό είναι να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Η προσπάθεια είναι εκείνη που μετράει και η συνεχής βελτίωση. Να είστε δίπλα στα παιδιά σας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Το κυριότερα στοιχεία για την επιτυχία, άλλωστε, είναι το ταλέντο, το να θέτεις στόχους, η θέληση και η δουλειά.»

Η Νίκη Ξάνθου παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από το Σταμάτη ΜάγοΗ Νίκη Ξάνθου παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από το Σταμάτη Μάγο

Οι τιμητικές διακρίσεις αθλητών-αθλητριών
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης, όλοι οι αθλητές του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και οι αθλήτριες με καλές επιδόσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα που ήταν οι παρακάτω: Δέσποινα Νομικού, Ντενίσα Μπάλα, Ελένη Κανατά, Σάββας Διακονικόλας, Μαρία Γιορδαμνή, Ηλίας Τοτολίδης, Γιάννης Μαριέττος, Νίκη Ράμμου, Παναγιώτης Πανσεληνάς, Νικολέτα Κούτη, Κώστας Καμπάνης, Αντώνης Καραμανώλης, Άγγελος Παπαγρηγορίου, Καλλιόπη Σκαρπέτη, Νεφέλη Ράμμου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για την ανάπτυξη, τιμήθηκαν από τις μικρές κατηγορίες οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, όπως παρακάτω:
Παμπαίδας β’: Σωτήρης Χατζηγεωργίου, Παγκορασίδα β’: Φωτεινή Μάγου,
Παμπαίδας α’: Παναγιώτης Πανσεληνάς, Παγκορασίδα α’: Καλλιόπη Σκαρπέτη, Παίδας: Δημήτρης Καραγιάννης, Κορασίδα: Νεφέλη Ράμμου.
Παρουσίαση έγινε επίσης των νέων αθλητών κι αθλητριών του συλλόγου που μετακινήθηκαν εκεί από μεταγραφή

Η συμβολή των προπονητών
Σημαντική σε κάθε περίπτωση είναι η συμβολή των προπονητών σε όλο αυτό το επίτευγμα ώστε ο σύλλογος να έχει φτάσει στην 26η θέση της πανελλήνιας κατάταξης του ΣΕΓΑΣ ανάμεσα σε περισσότερα από 300 βαθμολογούμενα σωματεία. Αυτοί είναι οι Σταμάτης Μάγος, Φώτης Κουμεντής, Κώστας Τσαταλός, Σάββας Διακονικόλας και Φιλήμονας Μιχαλάκης.
Να σημειωθεί επίσης πως η κοπή της πίτας έγινε από τον πατέρα Μιχαήλ και τον πατέρα Ηλία.

Παρουσία από τους επισήμους
Πολλοί ήταν και οι επίσημοι που βρέθηκαν στην εκδήλωση, απευθύνοντας οι περισσότεροι απ’ αυτούς έναν σύντομο χαιρετισμό, εντυπωσιασμένοι από τον κόσμο και την προσπάθεια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009.

Αυτοί ήταν οι:
Θωμάς Σωτρίλλης-πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου
Χρήστος Ευστρατίου-περιφερειακός σύμβουλος
Φώτης Χατζηδιάκος-δήμαρχος Ρόδου
Σάββας Διακοσταματίου-αντιδήμαρχος Ρόδου
Σέργιος Αϊβάζης-πρόεδρος ΔΟΠΑΡ

Αντώνης Σαββάκης-πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Σορωνής
Στέφανος Κυριαζής-δημοτικός σύμβουλος
Στέφανος Δημητράς-πρώην δήμαρχος Καμείρου

Δημήτρης Κρητικός-πρώην δήμαρχος Καμείρου
Μιχάλης Παυλούς-μέλος ΔΣ του ΣΕΓΑΣ
Βασίλης Ζήκας-πρόεδρος ΕΑΣ Δωδεκανήσου
Γιώργος Ζάρρας-γενικός γραμματέας ΕΑΣ Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”