Αγώνα επί κοντώ μπροστά στο δημαρχείο θέλει να οργανώσει ο ΑΓΕΣ Κάμειρος

Αγώνα επί κοντώ μπροστά στο δημαρχείο θέλει να οργανώσει ο ΑΓΕΣ Κάμειρος

Αγώνα επί κοντώ μπροστά στο δημαρχείο θέλει να οργανώσει ο ΑΓΕΣ Κάμειρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 460 ΦΟΡΕΣ

Αυτό οραματίζονται οι άνθρωποι του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 που έκαναν ήδη την πρότασή τους, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να έχει πάρει θετική απάντηση για συμμετοχή κορυφαίων ξένων αθλητριών

Μια πρόταση, που αν τελικά προχωρήσει και υλοποιηθεί, θ’ αποτελέσει πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής της Ρόδου και στο κομμάτι του κλασικού αθλητισμού, έχει στα…σκαριά ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. Πρόκειται για τη διοργάνωση διεθνούς αγώνα επί κοντώ σε ανοικτό χώρο εκτός σταδίου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήδη έχει κάνει, όπως αναφέρθηκε και παλαιότερα, πρόταση σε κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος παγκοσμίως και πήρε θετική απάντηση ως προς την πρόθεσή τους να ταξιδέψουν στη Ρόδο για τη συμμετοχή.
Πρόταση έγινε και στο δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, κι απομένει απλώς να στηρίξει εμπράκτως η τοπική αυτοδιοίκηση το όλο εγχείρημα.

Δεν αφορά αυτή η κίνηση, φυσικά, μόνο το Δήμο αλλά και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για να γίνει η Ρόδος πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά Μέσα παγκοσμίως.
Αγώνες επί κοντώ σε ανοικτό χώρο εκτός σταδίου είναι αρκετά δημοφιλείς, γι’ αυτό και οι κορυφαίοι του αγωνίσματος λαμβάνουν μέρος με πολύ καλές επιδόσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πλέον το παράδειγμα του Κώστα Φιλιππίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου που είχαν εντάξει στο πρόσφατο παρελθόν αυτούς τους αγώνες στο πρόγραμμά τους.
Ιδανικό σημείο για τη διοργάνωση αυτού του αγώνα είναι η πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα το κέντρο της, μπροστά στο δημαρχείο, όπου ουκ ολίγες φορές έχουν φιλοξενηθεί επιτυχώς αθλητικές δραστηριότητες.

Η προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, και όλοι όσοι έχουν οραματιστεί αυτόν τον αγώνα, περιμένουν την αληθινή ανταπόκριση για να γίνει πραγματικότητα προς όφελος και του τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”