Δύο «σταθμοί» στη Γαλλία για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Δύο «σταθμοί» στη Γαλλία για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Δύο «σταθμοί» στη Γαλλία για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου συμμετέχει σήμερα και την Τρίτη σε διεθνή μίτινγκ, για να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ

Στη Γαλλία βρίσκεται από την Πέμπτη η Νικόλ Κυριακοπούλου, που τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει δύο αγώνες.

Η αρχή θα γίνει σήμερα στο Μοντεβίλ και η συνέχεια την Τρίτη σε προάστιο του Παρισιού. Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 έχει κάνει ήδη έναν αγώνα στη σεζόν, όπου ξεπέρασε τα 4,71 μ. κι έδειξε πως στους επόμενους θα είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα.

Η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή σε αυτόν από τις Λίζα Ρίζιχ, που μετά τα προβλήματα τραυματισμών προσπαθεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και της έμπειρης Βανέσα Μπόσλακ.

Ως γνωστό, η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ, εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο της μετάλλιο σε κλειστό στίβο.

Εκτός συνόρων συνεχίζουν τους αγώνες τους και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές. Στη Βιέννη θα βρίσκονται η Αναστασία Μαρινάκου και ο Άγγελος Βασιλείου. Ο Βασιλείου θα τρέξει 1.500 μ., ενώ η Μαρινάκου θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον συναγωνισμό, αν θα μπει στα 1.500 μ. ή τα 3.000 μέτρα.

Νέες υψηλότερες πτήσεις θα επιδιώξει σήμερα η Νικόλ Κυριακοπούλου στη ΓαλλίαΝέες υψηλότερες πτήσεις θα επιδιώξει σήμερα η Νικόλ Κυριακοπούλου στη Γαλλία

Διαβάστε ακόμη

Νέες διακρίσεις της ομάδας Aerower Rhodes στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών

Αποτελέσματα και εικόνες από το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών στον στίβο

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ευκλής Σορωνής: Ανανέωσε ο έμπειρος Δημήτρης Τομάζος