Δενδροφύτευση την Κυριακή στη Νότια Ρόδο

Δενδροφύτευση την Κυριακή στη Νότια Ρόδο

Δενδροφύτευση την Κυριακή στη Νότια Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 576 ΦΟΡΕΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Περιφερειακό Φυτώριο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου, την Ε.Ο.Π.Κ. CB, τη Ρ.Ο.Δ.Α, τους περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και τους μαθητές, διοργανώνει δενδροφύτευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στην περιοχή «Καταραμένου», στην επαρχιακή οδό Βατίου – Απολλακιάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εθελοντών, λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Ελευθερίας, απέναντι από το διοικητήριο της Περιφέρειας.
Αναφερόμενος στη διοργάνωσή της ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ευστρατίου δήλωσε χτες τα εξής:

«Η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη φυτώριο ΑΕ και την ομάδα πρόληψης καταστροφών διοργανώνει δενδροφύτευση στην περιοχή Καταραμένος, ανάμεσα στην περιοχή Βάτι και Αρνίθα.

Καλούμε όλους τους συλλόγους, τις εθελοντικές ομάδες και τα σχολεία να έρθουν και να βοηθήσουν στο έργο μας, ώστε να φυτευτούν όσο γίνεται περισσότερα δέντρα τα οποία έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Η διεύθυνση δασών υπέδειξε το συγκεκριμένο σημείο και εκτιμούμε ότι θα φυτευτούν περίπου 2.500 δέντρα διαφόρων ποικιλιών.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από την πλατεία Ελευθερίας απέναντι από την περιφέρεια στις 8 το πρωί και ένα ακόμα λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Ιαλυσό.
Πριν δύο εβδομάδες στείλαμε στο σημείο εκείνο μηχανήματα της περιφέρειας για το άνοιγμα των λάκκων και όλα είναι έτοιμα για τη δενδροφύτευση».

Ο κ. Χρ. ΕυστρατίουΟ κ. Χρ. Ευστρατίου

Διαβάστε ακόμη

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank