Φιλικό «διαζύγιο» με βαθύτερα αίτια στον Κλεάνθη

Φιλικό «διαζύγιο» με βαθύτερα αίτια στον Κλεάνθη

Φιλικό «διαζύγιο» με βαθύτερα αίτια στον Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 331 ΦΟΡΕΣ

Χώριζαν οι δρόμοι τους με τον Γιώργο Σταυριανό, που όπως λέει, παραιτήθηκε οριστικά για δεύτερη φορά μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών

Η βαριά ήττα με 4-1 από τον Ηρακλή Μαριτσών το απόγευμα του Σαββάτου δεν ήταν τελικά, στη συνείδηση του Γιώργου Σταυριανού και της διοίκησης του Κλεάνθη, ένα μεμονωμένο κακό αποτέλεσμα, αλλά αποτύπωσε μία βαθύτερη κατάσταση, όπως αποδεικνύει το «διαζύγιο» του συλλόγου με τον προπονητή.

Χθες το απόγευμα οι Παραδεισιώτες ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό, χωρίς να παραλείψουν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του και να πλέξουν το εγκώμιό του:

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθη Παραδείσιου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με το προπονητή Σταυριανό Γιώργο.
Ένα απλό ευχαριστήριο από εμάς προς τον Γιώργο φαντάζει πολύ λίγο για την προσφορά του στο σύλλογο, είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε ένα χαρτί και χάνονται κάποιες δεκαετίες πίσω.

Η αγάπη σου προς τον σύλλογο, η αξιοπρέπεια που έχεις αλλά και προπονητική σου κατάρτιση έκαναν την προσφορά σου ακόμα πιο μεγάλη.
Φίλε Γιώργο, οι συγκυρίες και μόνο χώρισαν τους δρόμους μας ,σίγουρα προσωρινά και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε στο σύλλογο που τόσο πολύ αγαπάμε .`
Υ.Γ. Καλή τύχη ό,τι και να κάνεις.»

Σταυριανός: «Για το καλό της ομάδας»
Την ύπαρξη βαθύτερων αιτιών για το χθεσινό «διαζύγιο» επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο ίδιος ο Γιώργος Σταυριανός. Όπως τόνισε στην «Α.Ρ.» ο έμπειρος τεχνικός, μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή υπέβαλε την παραίτησή του και μάλιστα για δεύτερη φορά. Είχε προηγηθεί ανάλογη κίνηση μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Καλυμνιακό στις 18 Δεκεμβρίου, μόνο που τότε η παραίτησή του δεν είχε γίνει δεκτή.

Όπως έπραξε η διοίκηση, έτσι και ο Γιώργος Σταυριανός δεν ξέχασε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία και για τη στήριξη της οποίας έτυχε:
«Την απόφασή μου να παραιτηθώ την είχα στη σκέψη μου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συγκυρίες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά τον αγώνα με τον Καλυμνιακό, είχαν φέρει στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή μου, την οποία δεν έκανε δεκτή.

Μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή η απόφασή μου για παραίτηση ήταν οριστική και αμετάκλητη, για να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της και να βγει από το πρόβλημα, που θα είχε αν συνεχίζαμε μαζί.
Δεν έχω με κανέναν κάποιο πρόβλημα, ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξή της όλο αυτό τον καιρό που είμαστε μαζί.

Πρωτίστως τον πρόεδρο Μανώλη Παπακωνσταντίνου και τους γενικούς αρχηγούς Ηλία Βογιατζή και Νίκο Χατζηαλέκο. Τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν. Επίσης, τους παίκτες που συνεργάστηκα όλο αυτόν τον καιρό. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια. Όλα έγιναν για το καλό της ομάδας.»

Συζητήσεις με Σαββιδάκη
Ο Γιώργος Σαββιδάκης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που «παίζει» δυνατά για την επόμενη μέρα του Κλεάνθη. Ο πρώην τεχνικός της Δόξας Ψίνθου φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Παραδεισιωτών (συνάντηση είχε προγραμματιστεί για χθες το βράδυ) και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!