Διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών στο Στρασβούργο

Διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών στο Στρασβούργο

Διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών στο Στρασβούργο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 333 ΦΟΡΕΣ

Αφορά εκπαιδευτική εκδρομή

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος α-πηύθυνε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου για κατάθεση προσφοράς για τη μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών/τριών στο Στρασβούργο.

Ο διαγωνισμός αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος EUROSCOLA για τη μεταφορά 24 μαθητών Λυκείου και 2 συνοδών εκπαιδευτικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Στρασβούργο) από 14 έως 16 Απριλίου. Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν:

Μετακίνηση: Μετακίνηση από και προς το Στρασβούργο αεροπορικώς. Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρέπει να είναι καθορισμένες.
Οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα νησιά μόνιμης κατοικίας τους θα γίνουν αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς κατά περίπτωση.

Οι μετακινήσεις θα γίνονται με λεωφορεία που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης μαθητών και συνοδών, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
Πρέπει να υπάρχει λεωφορείο διαθέσιμο για κάθε μετακίνηση και μεταφορικό μέσο επί 24ώρου βάσεως για περίπτωση ανάγκης. Θα πρέπει να υπάρχει επίσημος ξεναγός και έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου.

Διαμονή σε ξενοδοχείο: Η χρονική διάρκεια της μετακίνησης θα είναι 3 ημέρες (14, 15 και 16 Απριλίου). Στο Στρασβούργο θα γίνουν δύο διανυκτερεύσεις 14 και 15 Απριλίου για τις οποίες πρέπει να υπάρχει πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα των μετακινούμενων (ξεναγήσεις, επισκέψεις κ.λπ.) έχοντας υπόψη ότι η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 15η Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3 αστέρων ή 4 αστέρων. Τα δωμάτια των μαθητών θα είναι δίκλινα ή τρίκλινα και των συνοδών καθηγητών μονόκλινα. Το ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει καθημερινή ημιδιατροφή (πρόγευμα και δείπνο). Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου.Τ

α ταξιδιωτικά γραφεία καλούνται να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους αποκλειστικά ταχυδρομικά στη διεύθυνση Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου – Ομήρου 15 και Εστίας 2 – 84100 Σύρος και με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς