Στο... φρούριό της η Τήλος

Στο... φρούριό της η Τήλος

Στο... φρούριό της η Τήλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε την Αναγέννηση Έμπωνας με 5-0 και επιβεβαίωσε τη δυναμική της έδρας της

Απόσταση ασφαλείας «έχτισε» από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας η Τήλος χάρις και στη δυνατή έδρα της, παίρνοντας εκεί προχθές τη νίκη με 5-0 κόντρα στην Αναγέννηση Έμπωνας.

Στο 32’, μετά από χέρι αμυντικού στην περιοχή της Αναγέννησης, καταλογίστηκε πέναλτι, και ο Μόσχου από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μόσχου ανατράπηκε ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ κερδίζοντας το πέναλτι και την αποβολή του Αλβανού.
Από την άσπρη βούλα εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0, ενώ στο 47’ ο Νικολής με πλασέ, ουσιαστικά, σφράγισε τη νίκη της Τήλου.

Στο 55’ ο Ηρακλής Σακελλάρης ανατράπηκε στην περιοχή, πήρε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο Κωστίδης για το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Κώστα Σακελλάρη και το σουτ του στο 87’.
Διαιτητής ήταν ο Μπέκας με βοηθούς τους Ροδίτη και Ντόκο.

Τήλος: Κωστής, Βασιλόπουλος, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ. (55’ Χαλιός), Κωστίδης (85’ Αλιφέρης), Χριστοφής, Νικολής, Οίκουτας, Μόσχου (50’ Σακελλάρης Κωστ.), Σακελλάρης Η., Οικονόμου.
Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Γιασιράνης, Κενενούνης, Θαρρενός (24’ λτ. Σιφωνιός), Ζαμπελάκης, Χατζηνικόλας, Αλβανός, Κωνσταντάκης, Χριστοδούλου, Κρητικός, Φλοσκάκης Π.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!