Επανήλθε ο Θεοδοσίου, εκτός παραμένει ο Γκόγκας για τη Ρόδο

Επανήλθε ο Θεοδοσίου, εκτός παραμένει ο Γκόγκας για τη Ρόδο

Επανήλθε ο Θεοδοσίου, εκτός παραμένει ο Γκόγκας για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 62 ΦΟΡΕΣ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε χθες ο έμπειρος αμυντικός, νοκ άουτ παραμένει ο φορ των «ελαφιών»

Η πλήρης επανένταξη του Αντώνη Θεοδοσίου στο πρόγραμμα δουλειάς ήταν το καλό νέο που επιφύλαξε η χθεσινή μέρα στον προπονητή της Ρόδου Σάββα Ορφανίδη.

Ο έμπειρος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο ισχίο και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να προλάβει το χαμένο έδαφος, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων την επόμενη Τετάρτη, οπότε και θα διεξαχθεί η εμβόλιμη 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος (για την 24η η Ρόδος έχει ρεπό).

Από τη χθεσινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, έλειψαν για προληπτικούς λόγους και λόγω των ενοχλήσεων που «κληρονόμησαν» από το παιχνίδι με το Διαγόρα Βατίου ο Δημήτρης Ρούσσης (στη μέση) και ο Χρήστος Αμανατίδης (χαμηλά στο πόδι).

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επανέλθουν σήμερα, συνεπώς το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Σάββας Ορφανίδης είναι η διαφαινόμενη απουσία, και από το παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων, του επιθετικού Σάκη Γκόγκα, που υποφέρει από τράβηγμα στο δικέφαλο.

Η μοναδική μέρα που θα διακόψει τη ροή των προπονήσεων που θα γίνουν μέχρι και την επόμενη Τρίτη είναι η προσεχής Πέμπτη. Πέραν του ότι θα ξεκουραστούν, τα «ελάφια» θα παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» ανάμεσα στο Διαγόρα και τον Ιάλυσο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.