Ξηλώθηκαν οι στάσεις των λεωφορείων της Ρόδου

Ξηλώθηκαν οι στάσεις  των λεωφορείων της Ρόδου

Ξηλώθηκαν οι στάσεις των λεωφορείων της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 955 ΦΟΡΕΣ

Με σκοπό να αντικατασταθούν το συντομότερο δυνατόν

Παρελθόν αποτελούν απο προχθές οι σαθρές και διαβρωμένες στάσεις λεωφορείων της παραλιακής περιοχής από το Ενυδρείο έως και τη Φανερωμένη, αφού αυτές ξηλώθηκαν απο το Δήμο Ρόδου και τη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ προκειμένου να αντικατασταθούν.

Πιο συγκεκριμένα, οι στάσεις του λεωφορείου, ιδίως στην παραλιακή περιοχή, εκτός απο το γεγονός ότι ήταν διαβρωμένες, ήταν πλέον και επικίνδυνες, αφού από αυτές περνάει ρεύμα και ήταν πολύ εύκολο να γίνει κάποιο ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", αυτές οι στάσεις υπολογίζεται πως είναι περίπου πενήντα ενώ μέχρι να πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την αντικατάσταση τους, θα γυρίσουμε πίσω στις απλές... ταμπέλες ούτως ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι που ακριβώς βρίσκονται αυτές.

Παρελθόν  αποτελούν  πλέον οι   σκουριασμένες  και διαβρωμένες  στάσεις της  παραλιακής  περιοχήςΠαρελθόν αποτελούν πλέον οι σκουριασμένες και διαβρωμένες στάσεις της παραλιακής περιοχής


Η θάλασσα, η υγρασία αλλά και οι... βάνδαλοι κατέστησαν τις στάσεις αυτές επικίνδυνες και κατεστραμμένες, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που αυτές βρίσκονταν με σπασμένα γυαλιά ή ξηλωμένες.

Καινούριες στάσεις πρόκειται,  μέχρι να ανοίξει η σεζόν,  να κοσμούν στην παραλιακή ζώνη της πόλης μας Καινούριες στάσεις πρόκειται, μέχρι να ανοίξει η σεζόν, να κοσμούν στην παραλιακή ζώνη της πόλης μας


Ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των στάσεων πρόκειται να διεξαχθεί άμεσα από το Δήμο Ρόδου ούτως ώστε να έχουν ήδη τοποθετηθεί πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024