Ο Κώστας Οικονομόπουλος αρπαξε την ευκαιρία

Ο Κώστας Οικονομόπουλος αρπαξε την ευκαιρία

Ο Κώστας Οικονομόπουλος αρπαξε την ευκαιρία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Καλή εμφάνιση του «ρούκι» του Κολοσσού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Τους πρώτους του πόντους με τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κώστας Οικονομόπουλος ο οποίος «επιστρατεύτηκε» από τον Άρη Λυκογιάννη προκειμένου να δώσει ανάσες στον Τρέβορ Ρέλεφορντ, εξαιτίας της απουσίας του Ρόοπ Άχονεν.

Ο 19χρονος γκαρντ έπαιξε κάτι περισσότερο από δεκατρία λεπτά ενώ στις εφτά προηγούμενες συμμετοχές του είχε αγωνιστεί συνολικά είκοσι! Στο χρόνο που του δόθηκε φρόντισε να δείξει τις δυνατότητές του με κορυφαία στιγμή του την πολύ καλή άμυνα πάνω στον Αμερικανό πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Γουίλ Χάτσερ, στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου.

Ο Οικονομόπουλος του έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου κι έφυγε μόνος του προς το καλάθι. Στο τρίτο βήμα, ο Τσόχλας τον σταμάτησε αντικανονικά (σφυρίχθηκε το αδιαμφισβήτητο αντιαθλητικό φάουλ) και τον έστειλε για βολές συν έξτρα επίθεση. Έβαλε μία στις δύο και ο Μανωλόπουλος με τρίποντο σφράγισε την πολύ καλή φάση του νεαρού συμπαίκτη του (28-11).

Το μοναδικό του δίποντο το πέτυχε στο 28’ ύστερα από ασίστ του Λαρεντζάκη γράφοντας το 54-33 ενώ τη στατιστική του εμπλούτισε με δύο (επιθετικά) ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και τέσσερα φάουλ.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”