Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας και τα 10 Χρόνια Μεσαιωνικού Φεστιβάλ

Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας  και τα 10 Χρόνια Μεσαιωνικού Φεστιβάλ

Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας και τα 10 Χρόνια Μεσαιωνικού Φεστιβάλ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Το "Μεσαιωνικό Ρόδο" θα κόψει την καθιερωμένη ετήσια Βασιλόπιτα, την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 7μμ στο καφέ Rock Style (έναντι κεντρικής εισόδου γηπέδου Διαγόρα) και προσκαλεί όλα τα μέλη, τους εθελοντές και φίλους του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης 10 χρόνων εκδηλώσεων (2006 - 2016), θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός των μέχρι τώρα πεπραγμένων του συλλόγου και θα παρουσιαστεί συνοπτικά το νέο προφίλ των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται.

Στη στροφή αυτή που κάνει ο σύλλογος, θα εστιάσει στην εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση με σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσω του προγράμματος: "Γεφυρώνοντας τις Εποχές" που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης.


Στην εκδήλωση θα προβάλλονται βίντεο του φεστιβάλ αλλά και εκπομπών/ντοκιμαντέρ στα οποία έχει συμμετάσχει το "Μεσαιωνικό Ρόδο", θα απονεμηθούν έπαινοι και θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του φεστιβάλ, ενώ θα μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη ή να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους τα παλαιότερα μέλη.

Ευχαριστούμε το 9D cinema «Θρόνο του Ήλιου», την «Coema» Art, Crafts & Jewellery και το κατάστημα τέχνης και χειροτεχνίας «Μαγριπλής» για την ευγενική τους προσφορά στη λαχειοφόρο αγορά καθώς και το κατάστημα δώρων Ibiscus Market, για το μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί και είναι ένα μεσαιωνικό Σπαθί.

Επίσης, το Ξενοδοχείο Έλαφος που προσφέρει δωρεάν διαμονή για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου