Νέα ηγεσία στην παράταξη «Ροδιακή Δημιουργία»

Νέα ηγεσία στην παράταξη  «Ροδιακή Δημιουργία»

Νέα ηγεσία στην παράταξη «Ροδιακή Δημιουργία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 836 ΦΟΡΕΣ

Θα εκλεγεί σήμερα το απόγευμα

Αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη «Ροδιακή Δημιουργία» (ΡΟ.ΔΗ.), ελάσσονα μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, καθώς σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 5:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Πλάζα», πραγματοποιείται η γενική συνέλευσή της για τις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου, μετά την απόφαση του επικεφαλής της, πρώην Δημάρχου Ροδίων, κ. Χατζή Χατζηευθυμίου, να αποχωρήσει από την Προεδρία αλλά και από τη θέση του στο δ.σ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, χθες, σ’ αυτές τις εξελίξεις λέγοντας ότι, όπως είναι γνωστό, πριν από έξι περίπου μήνες, έγινε μία πρώτη συνάντηση, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την παράταξη, όπως το καταστατικό, η Προεδρία και πως θα πορευθεί μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Σήμερα, λοιπόν, θα γίνει μία δεύτερη συνάντηση προκειμένου να επικυρώσουν αυτά που είχαν συμφωνηθεί την προηγούμενη φορά αλλά και να συζητήσουν τον τρόπο διαδοχής, τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν προκειμένου να υπάρξει ένας νέος Πρόεδρος ο οποίος θα συνεχίσει στο δ.σ. και θα οδηγήσει την παράταξη στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Χατζηευθυμίου θα παραιτηθεί τόσο από την Προεδρία όσο και από δημοτικός σύμβουλος. Η διαδικασία εκλογής θα γίνει από τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Χατζηευθυμίου είπε ότι δεν θα απομακρυνθεί από τα αυτοδιοικητικά αλλά με την ιδιότητα του πρώην Δημάρχου έχει τη δυνατότητα να τοποθετείται για θέματα μείζονος σημασίας για το νησί και την πόλη της Ρόδου. Απλά, όπως είπε, κάποιος πρέπει να αναλάβει την Προεδρία της παράταξης και ν’ αναδειχθεί μέσα από τις διαδικασίες λειτουργίας του δ.σ. ούτως ώστε στις επόμενες εκλογές να είναι έτοιμος να οδηγήσει την παράταξη στις εκλογές και σε νίκη.

Ο κ. Χατζηευθυμίου ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί από το δ.σ. και το μέλος της παράταξης κ. Γιάννης Γιαννακάκης για να μπει ο κ. Κώστας Ταρασλιάς ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται και για την Προεδρία, ωστόσο είπε ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση και ο ίδιος ο κ. Γιαννακάκης θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στη σημερινή γενική συνέλευση της παράταξης δεν θα συμμετέχουν μόνο τα εκλεγμένα μέλη αλλά όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο