Έγιναν δεκτά τα αιτήματα της ΝΟΔΕ για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Έγιναν δεκτά τα αιτήματα της ΝΟΔΕ για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Έγιναν δεκτά τα αιτήματα της ΝΟΔΕ για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Αποδεκτά καταρχήν, φαίνεται ότι γίνονται, αιτήματα που είχε θέσει η ΝΟΔΕ στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας ενώ ήρθε η τελική εγκύκλιος για τη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέων οργάνων στο κόμμα τον Απρίλιο.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται να συγκληθεί η ΝΟΔΕ προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την τελική εγκύκλιο βάσει της οποίας θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Εν τω μεταξύ, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κα Νατάσα Βενετοκλή, φαίνεται να έλαβε προφορική διαβεβαίωση ότι γίνονται αποδεκτά κάποια από τα αιτήματα που υπέβαλε στα κεντρικά το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι, λοιπόν, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει εξαίρεση για τη Δωδεκάνησο ώστε μαζί με τις εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων και των μελών των τοπικών οργανώσεων όπως και των Συνέδρων στις 3 Απριλίου, θα διεξαχθούν και οι εκλογές για τους θεματικούς που σε όλη τη χώρα έχουν οριστεί για τις 6 Απριλίου. Στις 17 Απριλίου, ως γνωστόν, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Προέδρων στις ΝΟΔΕ.

Στη συνεδρίαση, η κα Βενετοκλή αναμένεται να ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών, την ευθύνη των οποίων θα φέρει και πάλι η ΝΕΦΕ (σ.σ. νομαρχιακή εφορευτική επιτροπή) αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά δεν θα έχει την ευθύνη η κα Βενετοκλή.

Επίσης, η ίδια πήρε προφορική διαβεβαίωση ότι στις θεματικές της ΝΟΔΕ στα Δωδεκάνησα θα γίνει και μία για τον τουρισμό η οποία δεν υπήρχε μέχρι τώρα.

Ένα ακόμη αίτημα προς το οργανωτικό είναι, επειδή οι σύνεδροι ψηφίζουν από όλα τα Δωδεκάνησα, εκτός από τις γυναίκες, να υπάρξει ποσόστωση και για τους νησιώτες, δηλαδή να εκπροσωπούνται όλα τα επαρχεία για να αποφευχθεί αυτό που γίνεται συνήθως, δηλαδή οι σύνεδροι να προέρχονται μόνο από τη Ρόδο και την Κω.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους για την προεδρία της ΝΟΔΕ, εκτός από τη νυν Πρόεδρο που το έχει δηλώσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τάσος Σπανός έκανε γνωστή την πρόθεσή του να τη διεκδικήσει κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης «ΡΟ.ΔΗ.» ενώ το ενδιαφέρον του έχει εκδηλώσει και ο κ. Σάββας Πεταλάς.

Διαβάστε ακόμη

Εμπορικός Σύλλογος: Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων της Νέας Αγοράς για τη λειτουργία των καταστημάτων τους κατά τη θερινή περίοδο

Πολιτική Προστασία Ν. Αιγαίου: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στη Ρόδο

Εκατοντάδες Τούρκοι επισκέπτες στον "αέρα" λόγω αδυναμίας έκδοσης βίζας από τις αρμόδιες αρχές

Άμεση αντιμετώπιση φωτιάς που ξέσπασε σε σκουπιδότοπο στους Πεύκους

Πολιτική απαξίωση της Δωδεκανήσου: Εκτός κυβερνητικού σχήματος και οι 4 βουλευτές μας

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαιτούνται άμεσες λύσεις για την υποστελέχωση του Παραρτήματος Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου

Π. Κατσιδώνης: Δεν πρέπει να κλείσουν τα καταστήματα της Νέας Αγοράς