Πεζοπορία στο σπήλαιο του Κούμελου απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αίθωνας"

Πεζοπορία στο σπήλαιο του Κούμελου απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αίθωνας"

Πεζοπορία στο σπήλαιο του Κούμελου απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αίθωνας"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1450 ΦΟΡΕΣ

Τεράστια ήταν προσέλευση στην κυριακάτικη πρώτη πεζοπορία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας» προς το σπήλαιο του Κουμέλου. Εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού, Ροδίτες και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν το πρωί στο κτήριο της Φιλαρμονικής στον Αρχάγγελο και από κει διένυσαν μια απόσταση γύρω στα 8χλμ. σε λιγότερο από μία ώρα για να φτάσουν στην κορυφή του βουνού, ν' αγναντεύσουν το μαγευτικό γαλάζιο του Αρχιπελάγους ,και στη συνέχεια να δουν την είσοδο του σπηλαίου.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου φρόντισαν στο συγκεκριμένο σημείο να υπάρχει γεννήτρια με μια σειρά από λάμπες μέσα στο σπήλαιο ώστε αυτοί που θα 'μπαιναν μέσα να θαυμάσουν την ομορφιά του. Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και με τη συνοδεία Εθελοντών Σαμαρειτών, όπως και του υπεύθυνου ιατρού για παν ενδεχόμενο, όλοι χάρηκαν αυτή τη βόλτα αν και θα έπρεπε να περιμένουν κάπως αγωνιώντας μέχρι να 'ρθει η σειρά τους να μπουν στο σπήλαιο, όταν έφτασαν στην κορυφή.

Τα μέλη του ΔΣ του Αίθωνα στοχεύουν το Κούμελο να αναγνωριστεί ως ένας σπάνιος προορισμός για τους φυσιολάτρες της Ρόδου και μέσω του διαδικτύου να διαδοθούν σταδιακά απ' όλους όσοι συμμετέχουν στις δράσεις του, οι ομορφιές του Αρχαγγέλου.


Η ανακοίνωση του Αίθωνα:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην πεζοπορία στο Σπήλαιο Κούμελο. Ιδιαίτερα ευχαριστούν για: . Την προμήθεια νερού τα Σούπερ Μάρκετ Παναγιωτάς και την Πολυτίμη Τσιγαρίδη - Εταιρεία Νύμφη. .


Την προμήθεια των αρχαγγελίτικων πορτοκαλιών τον κ. Κώστα Γ. Γέροντα Ευχαριστούμε πολύ όλους σας και ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο να συμμετέχετε σε ανάλογες εκδηλώσεις του Συλλόγου.»

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου