Πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση ο Αντίμαχος

Πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση ο Αντίμαχος

Πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση ο Αντίμαχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 110 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα της Κω επιβλήθηκε χθες του ΑΕΡΑ με 2-0, μετουσιώνοντας την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και πέτυχε τα δύο τέρματά της

Αντιμάχεια
Σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας έκανε ο Αντίμαχος με τη χθεσινή νίκη του επί του ΑΕΡΑ με 2-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και δημιούργησε με τις πλαγιοκοπήσεις της αρκετά ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Κορυφαία στιγμή της στο πρώτο μισό του ματς ήταν το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Θωνιάτη στο 41. Εν τέλει, τα δύο τέρματά της τα σημείωσε στο δεύτερο μέρος. Στο 55’ ο Παπανικολάου βρήκε με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας το Χατζησουλεϊμάν, ο οποίος έκανε το 1-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 73’, όταν και πάλι από κάθετη πάσα του Παπανικολάου, ο Μπεκιρλάρι σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ από θέση τετ α τετ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, αν στο 80’ ο Συνεσίου δεν «σημάδευε» από τη βούλα του πέναλτι (ανατροπή του Χατζησουλεϊμάν από τον Κασιώτη) το αριστερό δοκάρι του Τσβετκόφσκι.

Όσο για τον ΑΕΡΑ, που βρέθηκε σε μέτρια μέρα, οι πλέον αξιόλογες φάσεις του καταγράφηκαν στο 38’, όταν ο Καντιμοίρης έβγαλε σέντρα για το Μασάδο που αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση, στο 70’, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Νικολής δεν κατάφερε να νικήσει με σουτ τον Μιαούδη και στο 74’, όταν ο τερματοφύλακας του Αντίμαχου απέκρουσε το σουτ του Επιφάνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Καλή ήταν η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Δημαράκη και Αλέκου.

Οι συνθέσεις:
Αντίμαχος: Μιαούδης, Καράλιαμης (64' Κορκής), Ιωαννίδης, Σωτίρι , Θωνιάτης, Ζιώγας , Μπεκιρλάρι , Χατζησουλειμάν, Παπανικολάου (83' Ανδρογιώργης), Βλαντιμίροφ, Μποιλής Μ. (73' Συνεσίου )
ΑΕΡΑ: Τσβετκόφσκι, Μαλλιάκας, Επιφάνης, Λαουδίκος, Νικολής (73' Μίγκλης), Κατσαρής , Κανελλόπουλος (57' Τομάζος ) Κασιώτης, Καντιμοίρης, Μασάδο, Κιόττου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.