Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 34χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 34χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 34χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4870 ΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης διαβεβαιώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ

Στην εντατική μονάδα νοσοκομείου των Αθηνών, μεταφέρθηκε χθες το πρωί διασωληνωμένη εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασε στην υγεία της, 34χρονη εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε σχολικό συγκρότημα κοντά στην πόλη της Ρόδου.

Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο της Ρόδου, έδειξαν ότι η 34χρονη εκπαιδευτικός είχε προσβληθεί από βακτηριακή μηνιγγίτιδα με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία της.

Αμέσως μόλις έγινε η διάγνωση, οι αρμόδιοι γιατροί της Ρόδου την διασωλήνωσαν και ζήτησαν από το ΕΚΑΒ την άμεση μεταφορά της σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπως κι έγινε.

Αμέσως ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος ενημέρωσε τον προϊστάμενο εκπαίδευσης κο Νίκο Ράπτη και από κοινού έγινε ερώτημα προς το ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο πάντως αναλύοντας τις εξετάσεις, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου, ούτε και χρειάζεται να γίνει απολύμανση του σχολείου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και νυν μέλος του ΠΥΣΠΕ κος Κώστας Μουτσάκης.

Για το γεγονός ενημερώθηκαν επίσης αναλυτικά από τους αρμόδιους γιατρούς και τους επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ και οι γονείς του σχολείου, έτσι ώστε να μην υπάρχει ανησυχία στους ίδιους και τα παιδιά τους.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική κοινωνία, εύχονται από καρδιάς περαστικά στην 34χρονη εκπαιδευτικό και να καταφέρει να βγει νικήτρια πολύ γρήγορα από αυτή την δοκιμασία.'

Διαβάστε ακόμη

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου