Πολλές εκδηλώσεις στο καρναβάλι Σορωνής

Πολλές εκδηλώσεις στο καρναβάλι Σορωνής

Πολλές εκδηλώσεις στο καρναβάλι Σορωνής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

O Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» διοργανώνει το 17Ο συνεχόμενο Καρναβάλι Σορωνής, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις με κορύφωση την καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2015 στις 15:00, στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής!

Παρουσιαστές θα είναι οι: Ματθαίος Χατζηγεωργίου, ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ και Βίκυ Θεολόγη, θεατρολόγος-σκηνοθέτης.

Πέρα από τους εκατοντάδες καρναβαλιστές, θα συμμετέχουν οι «Los Champicos Rhodes Salsa Club» και τρία μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραζιλίας της Αθήνας «Lar Brasileirο» που έρχονται από την Αθήνα!

Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες από καρδιάς στους Εθελοντές, στους Φίλους και στα Μέλη του Συλλόγου μας, που και φέτος με προσωπικό κόπο, χρόνο και κόστος αλλά και πολύ κέφι και φαντασία, κατασκευάζουν τα καρναβαλικά άρματα και τις στολές, οργανώνουν και συντονίζουν τα καρναβαλικά τμήματα και δίνουν ζωή στην καρναβαλική παρέλαση. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα Μέλη που βοηθούν στη κατασκευή του άρματος του συλλόγου και στις απαραίτητες εργασίες για την ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης.

Ευχαριστούμε θερμά τους οικονομικούς υποστηρικτές μας καθώς και τους μεγάλους χορηγούς: «Ωδείο Αιγαίου», Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Unicorn», Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», Κρεοπωλείο «Στρατής», Παραδοσιακός Φούρνος «Το Ψωμί του Παππού».

Τέλος, ευχαριστούμε τους Φορείς που μας στήριξαν, συνδιοργανώνοντας στην ουσία το 17ο Καρναβάλι Σορωνής: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, Δημοτική Κοινότητα Σορωνής.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου