Το Σάββατο ο μαθηματικός διαγωνισμός “Καγκουρό”

Το Σάββατο ο μαθηματικός  διαγωνισμός  “Καγκουρό”

Το Σάββατο ο μαθηματικός διαγωνισμός “Καγκουρό”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 355 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 θα διεξαχθεί ο μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» στα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι τη Γ΄ Λυκείου, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μορφή του Σχολείου τους (Δημόσιο, Ιδιωτικό, κλπ). Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις μαθηματικών και δεν απευθύνονται μόνο σε μαθητές με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά.

Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους, και βεβαίωση συμμετοχής. Επιπλέον, ένας στους έξι διαγωνιζόμενους παίρνει επιπρόσθετα συμβολικά βραβεία με βάση την επίδοσή του.

Όσοι εγγράφηκαν πριν από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 θα λάβουν τα δώρα τους την ημέρα του διαγωνισμού, μόλις παραδώσουν το γραπτό τους. Όσοι εγγράφονται μετά τις 4/3 θα λάβουν τα δώρα τους μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όταν θα μοιραστούν και τα δώρα των διακριθέντων μαθητών.

Το εξεταστικό κέντρο είναι τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να αναζητήσετε στις ιστοσελίδες www.kangaroo.gr. και www.rpschool.gr. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στο τηλέφωνο 2241001400 εσωτερικό 4 από τις 9:00 – 20:30 (καθημερινά) και 09:00 – 14:00 (Σάββατο). Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kangaroo@rpschool.gr

Διαβάστε ακόμη

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου