Eξετάζεται η μετεγκατάσταση της κεντρικής Λαχαναγοράς

Eξετάζεται η μετεγκατάσταση της κεντρικής Λαχαναγοράς

Eξετάζεται η μετεγκατάσταση της κεντρικής Λαχαναγοράς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 558 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη στους χώρους της κεντρικής Λαχαναγοράς Ρόδου πραγματοποίησε χτες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Το κλιμάκιο της Π.Ν.Α. αφού επισκέφθηκε τους χώρους, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες της Λαχαναγοράς αλλά και με παραγωγούς σχετικά με τη διάθεση των τοπικών προϊόντων, τη λειτουργία της αγοράς, αλλά και για τα θέματα που τους απασχολούν και τους κάλεσε να συμμετέχουν στην συζήτηση που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια για την διάθεση των τοπικών προϊόντων και την οργάνωση των παραγωγών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Η διάθεση των τοπικών προϊόντων στην αγορά και η λειτουργία της οικονομίας απαιτεί πρωτίστως την οργάνωση των παραγωγών μας, την τυποποίηση των προϊόντων μας, την επιμέλεια για την ποιότητα και προστασία επίσης από την χρήση του ονόματος προϊόντων που παράγονται στην περιοχή μας.

Το ζωτικής σημασίας κύτταρο όπως είναι η λαχαναγορά της Ρόδου αποτελεί για μας κεντρικό σημείο αναφοράς της τοπικής οικονομίας και απαιτείται η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τον εκσυγχρονισμό, την καλή της λειτουργία, αλλά και τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να έχει ο χώρος αυτός.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά από αιτήματα φορέων έχει ξεκινήσει να μελετά την μετεγκατάσταση της Κεντρικής Λαχαναγοράς σε άλλο χώρο, που να έχει όλα τα σχετικά που επιβάλλουν οι κανόνες λειτουργίας μιας τέτοιας τόσο σημαντικής δραστηριότητας»

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών