Ν. Βενετοκλή για τις εκλογές της ΝΔ: Είμαστε όλοι νικητές

Ν. Βενετοκλή για τις εκλογές της ΝΔ: Είμαστε όλοι νικητές

Ν. Βενετοκλή για τις εκλογές της ΝΔ: Είμαστε όλοι νικητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 468 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή της για την προσέλευση του κόσμου εξέφρασε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Στη διεξαγωγή, προχθές Κυριακή, της πρώτης φάσης της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία εξελέγησαν οι Πρόεδροι των τοπικών επιτροπών , τα μέλη και οι Σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί 22-24 Απριλίου, αναφέρθηκε, χθες, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κα Νατάσα Βενετοκλή.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Ήταν μία γιορτή της δημοκρατίας και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του για άλλη μία φορά. Γιατί, αυτός ο κόσμος, αυτά τα στελέχη, που ήρθαν και ψήφισαν τους εκπροσώπους της Δωδεκανήσου για τη Νέα Δημοκρατία είναι και αυτοί που μας δίνουν και τη δύναμη πο υχρειαζόμαστε ως κόμμα για να κάνουμε την ανανέωση, να ξαναοργανωθούμε σωστά για να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε την παράταξη αλλά και να βοηθήσουμε τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

»Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σ’ αυτή τη διαδικασία είμαστε όλοι νικητές γιατί η Ν.Δ. από σήμερα ξεκινάει δουλειά, με όλους αυτούς τους ανθρώπους, τα νέα στελέχη, τα παλιά στελέχη που αποστασιοποιήθηκαν, ξεκινάει τη διαδικασία για μία νέα αρχή, τόσο για το κόμμα όσο και για τον τόπο μας».

Ωστόσο, οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει αφού αύριο, την Τετάρτη 6 Απριλίου, από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τις 8:00 το βράδυ, στήνονται εκ νέου κάλπες για τις θεματικές ενότητες, δηλαδή για τους εκπροσώπους της παράταξης ανά επαγγελματική κατηγορία και καλούν, για άλλη μία φορά, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος να τους τιμήσουν με την παρουσία τους και τους ανθρώπους αυτούς με την ψήφο τους για να δώσουν μία νέα φωνή.
Η διαδικασία, βέβαια, των εσωκομματικών εκλογών ολοκληρώνεται στις 17 Απριλίου οπότε, ως γνωστόν, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της ΝΟΔΕ.

Εκεί είναι διαφορετικός ο τρόπος εκλογής, αφού γίνεται από τους εκλέκτορες. Αυτοί είναι όλα τα δεκαμελή ή ενδεκαμελή (σ.σ. ανά περίπτωση) συμβούλια που εξελέγησαν, οι έντεκα συντονιστές των θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ, τα δεκαπέντε μέλη ανά τη Δωδεκάνησο της ΟΝΝΕΔ, καθώς και δέκα που ψηφίζουν εξ οφίτσιο.

Καταλήγοντας, η κα Βενετοκλή, θέλησε να συγχαρεί όλους τους υποψηφίους, είτε κέρδισαν είτε έχασαν, αφού όπως είπε όλοι είναι χρήσιμοι και θα λειτουργήσουν για την επόμενη μέρα όλοι μαζί. Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο και τον κάλεσε να συμμετάσχει και στην αυριανή εκλογική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι, σ’ αυτήν, κάλπη στη Ρόδο θα στηθεί μόνο στο Ροδίνι αφού μετά από απόφαση της ΝΔΕ Δωδεκανήσου δεν θα στηθούν άλλες κάλπες στο νησί όπως προχθές, πέτυχαν, όμως, να στηθούν κάλπες σε όλα τα νησιά, τόσο για τους θεματικούς όσο και, στη συνέχεια, για την εκλογή του Προέδρου της ΝΟΔΕ.

Διαβάστε ακόμη

Τα προβλήματα της νησιωτικότητας

Εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

Σε δράσεις πολιτισμού πρόκειται να συνδράμει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου

Η σημασία της ανακήρυξης του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου σε επίτιμο διδάκτορα

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαριάδη τιμά ο δήμος Ρόδου σε ειδική εκδήλωση

Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου μετά την απολογία του

Προσφορές στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου