«Φάρος» για το αύριο, χαρά για τους νεαρούς

«Φάρος» για το αύριο, χαρά για τους νεαρούς

«Φάρος» για το αύριο, χαρά για τους νεαρούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 118 ΦΟΡΕΣ

Ενδεικτική των πραγματικών δυνατοτήτων του ήταν η εξαιρετική παρουσία του Άρη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Ρόδο. Τη δουλειά του Μιχάλη Χαρίτου δικαιώνει η εξέλιξη των «μικρών»

Ως ενδεικτική των πραγματικών δυνατοτήτων της ομάδας τους είδαν στον Άρη την παρουσία της στο παιχνίδι το περασμένου Σαββάτου με τη Ρόδο.

Με το 2-2 στο οποίο την υποχρέωσαν, οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου έγιναν οι δεύτεροι φέτος που κατάφεραν να της κόψουν βαθμούς, ενώ με τη συνολική εμφάνισή τους έδειξαν πως αν μη τι άλλο, είχαν τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο από την 8η θέση, στην οποία βρίσκονται σήμερα. Σε κάθε περίπτωση και πέρα από το πεδίο των εντυπώσεων, ο Άρης έχει στη διάθεσή του, από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ένα καλό σημείο αναφοράς σχετικά με το ποιος είναι, τι μπορεί να κάνει και πώς πρέπει να πορευτεί στο μέλλον.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Μιχάλη Χαρίτου:
«Θέλω να ευχηθώ στη Ρόδο καλή επιτυχία στους αγώνες ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε για την ιστορία μας και την ομάδα μας και πιστεύω πως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι στην ουσία βοήθησε και τη Ρόδο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας, διότι όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Στον αγώνα με τη Ρόδο αποδείξαμε πως έχουμε δυνατότητες και η βαθμολογική θέση μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη».

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Ρόδο ο Μιχάλης Χαρίτος εμπιστεύτηκε ξανά κάποια από τα νέα παιδιά που διαθέτει ο Άρης. Οι Πέτρος Δημητριάδης, Αντώνης Παρδαλός, Τάσος Μαγιόγλου και Αποστόλης Θεοδωρής στάθηκαν για άλλη μία φορά περίφημα, κέρδισαν το χειροκρότημα και έδειξαν πως έχουν μέλλον, αρκεί, όπως λέει ο προπονητής τους, να παραμείνουν προσγειωμένα και με το μυαλό τους στη σκληρή δουλειά:
«Από τη στιγμή που ανέλαβα εργάστηκα πάνω σ’ αυτά τα παιδιά και το αποδεικνύουν με την απόδοσή τους. Οφείλουν να μην εφησυχάσουν και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά».

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης