Με τις καλύτερες εντυπώσεις φεύγει ο πύραρχος Β. Κομκοτός

Με τις καλύτερες εντυπώσεις φεύγει ο πύραρχος Β. Κομκοτός

Με τις καλύτερες εντυπώσεις φεύγει ο πύραρχος Β. Κομκοτός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Τον απερχόμενο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου πύραρχο Βασίλη Κοκμοτό αποχαιρέτησε χτες ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης.

Ο κ. Κοκμοτός λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα όπου μετατέθηκε, επισκέφθηκε τον κ. Φλεβάρη στο γραφείο του και κατά τη συνάντηση που είχαν, ο τελευταίος τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.
«Έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για το καλό των νησιών και των πολιτών» είπε συγκινημένος ο απερχόμενος διοικητής της ΠΥΡ, ενώ από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε «Έχει αξία να επενδύεις στα ικανά στελέχη».


Με την ευκαιρία μάλιστα ο κ. Φλεβάρης ανέφερε ότι οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες χωρίς ουσιαστική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό του υπουργείου, και πρόσθεσε ότι και ο ίδιος είναι γνώστης των δύσκολων καταστάσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα στελέχη της υπηρεσίας σε τοπικό επίπεδο με τα πενιχρά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Για το λόγο αυτό ευχαρίστησε τον κ. Κοκμοτό για το έργο που επιτελείται.

Ο απερχόμενος διοικητής δήλωσε ότι φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και με πολύ όμορφες αναμνήσεις από τη Ρόδο, την οποία χαρακτήρισε Γη της επαγγελίας και έναν επίγειο παράδεισο τονίζοντας ότι κάθε ένας από την πλευρά του πρέπει να κάνει ότι περνά από το χέρι του να προστατέψει αυτό τον τόπο.

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης του χάρισε το βιβλίο που εξέδωσε η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου μετά από διαγωνισμό που έγινε στα σχολεία της περιφέρειας κατά τον οποίο επελέγησαν τα δύο καλύτερα παραμύθια που έγραψαν παιδιά από το Αγαθονήσι και από την Κω αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο