Απόλλων Απολλώνων ετών 66...

Απόλλων Απολλώνων ετών 66...

Απόλλων Απολλώνων ετών 66...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο φιλικό με το Διαγόρα το περασμένο Σάββατο, οι Απολλωνιάτες γιόρτασαν τα…γενέθλιά τους

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Απολλώνων, μιας κι εκεί διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Διαγόρα, γιορτάζοντας έτσι ο γηπεδούχος σύλλογος τα 66 χρόνια από την ίδρυσή του. Τιμήθηκαν για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ομάδα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσιγάρος αλλά και ο επί χρόνια πρόεδρος Σάββας Κάτρης, όπως επίσης η ομάδα του Διαγόρα για την προσφορά της στον αθλητισμό της Ρόδου.

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και ο Κάλλιστος Διακογεωργίου από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έλαβαν επίσης τιμητικές πλακέτες, όπως και οι προπαίδες του Απόλλωνα που έφτασαν έως την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ με προπονητή το Γιώργο Ισκά. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Αγρέλης, τόνισε στην «ΑΡ» πως περίμενε περισσότερο κόσμο στην εκδήλωση αλλά δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει πως οι Γιάννης Τσιγάρος και Σάββας Κάτρης θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του για ό, τι έχουν προσφέρει. Με δική του πρωτοβουλία επίσης, την Κυριακή οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των προπαίδων δείπνησαν στον χορηγό Αυγουστίνο ως ένα «ευχαριστώ» για τη φετινή τους πορεία.

Ο επικεφαλής της διοίκησης, ο οποίος το καλοκαίρι παραδίδει τη…σκυτάλη. συγχαίρει παίκτες και προπονητή κι εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα περίοδο ενώ ευχαριστεί και το γυροπωλείο Αυγουστίνος για το δείπνο.

Ευχαριστεί επίσης, τους χορηγούς, τη δημοτική κοινότητα Απολλώνων και την Εθελοντική Ομάδα Σαλάκου για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όπως τα ΜΜΕ για την κάλυψή της.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.