Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 383 ΦΟΡΕΣ

Ανέλαβε τα καθήκοντά του την περασμένη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχος Ηλίας Τσαπούρας του Ιωάννη μετατεθείς από τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.

Όπως είναι γνωστό, η αλλαγή «σκυτάλης» στην διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου έγινε μετά τις πρόσφατες κρίσεις στο σώμα, όπου ο μέχρι πρότινος διοικητής Πύραρχος Βασίλειος Κοκμοτός μετατίθεται στην Αθήνα και στην θέση του τοποθετήθηκε ο Πύραρχος Ηλίας Τσαπούρας.

Ο νέος διοικητής, γεννήθηκε στη Σπερχειάδα Φθιώτιδος και κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1987. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει υπηρετήσει στη Ρόδο την περίοδο 1988-1994, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, στον 6ο Π.Σ. Αθηνών και ως Διοικητής στον 9ο Π.Σ Αθηνών.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου, ευελπιστεί στην αμέριστη συμπαράσταση και αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και των πολιτών για τη διαφύλαξη και προστασία τόσο της ανθρώπινης ζωής και όσο και του φυσικού μας πλούτου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι στη διάθεση κάθε φορέα ή πολίτη για την επεξεργασία εποικοδομητικών προτάσεων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση της καθημερινότητάς του.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών