Κτηνοτρόφος θα δικαστεί για τον ξυλοδαρμό του γιού του!

Κτηνοτρόφος θα δικαστεί  για τον ξυλοδαρμό του γιού του!

Κτηνοτρόφος θα δικαστεί για τον ξυλοδαρμό του γιού του!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 739 ΦΟΡΕΣ

Ο 45χρονος είχε γρονθοκοπήσει με βία στο πρόσωπο τον ανήλικο γιο του και συγκεκριμένα στη μύτη

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθεί το επόμενο διάστημα 45χρονος κτηνοτρόφος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου του!

Η υπόθεση παραπέμπεται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου το οποίο και αποφάσισε να λογοδοτήσει στο αρμόδιο δικαστήριο ο 45χρονος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βλάβη κατά συρροή.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα ξεκίνησαν είκοσι λεπτά πριν από τις 12 το βράδυ της 21ης Ιουνίου 2011 όταν το ανήλικο τότε παλικάρι, ηλικίας 14 ετών, συνοδευόμενο από την μητέρα του μετέβη σε Κέντρο Υγείας της περιοχής μας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον πατέρα του.

Ο 45χρονος είχε γρονθοκοπήσει με βία στο πρόσωπο τον ανήλικο γιο του και συγκεκριμένα στη μύτη, ενώ στην συνέχεια τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί ρινορραγία, μώλωπες, οίδημα και εκδορά στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Εξεταζόμενος ανωμοτί ο ανήλικος είχε καταθέσει ότι ο πατέρας του τον είχε χτυπήσει μέσα στο σπίτι τους, επειδή ο ίδιος είχε αρνηθεί να τον ακολουθήσει στη μάντρα για να τον βοηθήσει στις κτηνοτροφικές του εργασίες. Ο 14χρονος πρόσθεσε δε ότι και το καλοκαίρι του 2010 ο πατέρας του είχε προβεί και πάλι στις ίδιες πράξεις.

Απολογούμενος ο 45χρονος είχε παραδεχτεί την πράξη του για το 2011, την οποία όπως είπε έκανε, καταρχήν διότι οι κτηνοτροφικές εργασίες είναι πολύ σημαντικές για την οικογένειά τους καθώς είναι η κύρια πηγή εισοδημάτων τους και δεύτερον επειδή την ίδια ημέρα είχε πληροφορηθεί ότι ο γιος του, (ένα υπερβολικά ζωηρό κα ατίθασο αγόρι) κυκλοφορούσε με ένα παλιό μηχανάκι με κίνδυνο της ζωής του, αλλά και προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»