«Περικοπές» στην προετοιμασία!

«Περικοπές» στην προετοιμασία!

«Περικοπές» στην προετοιμασία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 87 ΦΟΡΕΣ

Από το πουθενά, ο Κολοσσός H Hotels ξαφνικά βρέθηκε να μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της α’ φάσης των πλέι οφ.

Από εκεί που υπολόγιζε να κάνει Πάσχα και μετά να τελειώσει με το πρωτάθλημα, καλείται μέσα σε πέντε μέρες να «πατήσει γκάζι» και να εμφανιστεί έτοιμος απέναντι στους «πράσινους».

Η προετοιμασία από δεκαπενθήμερη έγινε πενθήμερη καθώς οι «θαλασσί» θ’ αναχωρήσουν για την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής ενώ η αλλαγή ώρας έναρξης του παιχνιδιού (17.00’ αντί 18.00’) εξυπηρετεί συγκοινωνιακά την ομάδα καθώς θα προλάβει να επιστρέψει το βράδυ της Δευτέρας.

Την αποστολή δε θ’ ακολουθήσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος, ωστόσο, θα είναι στη διάθεση του Λυκογιάννη για το δεύτερο παιχνίδι.
Ο 29χρονος φόργουορντ είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους προς διαιτητή στο ματς με τον Άρη, στερώντας έτσι από την ομάδα ένα ακόμη βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι».

Ντεμπούτο Πεδουλάκη
Στο προσεχές παιχνίδι ο Κολοσσός θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό όχι όμως του Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά του Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος επέστρεψε χθες κι επίσημα στον πάγκο των «πρασίνων».

Ο θριαμβευτής Τζέιμς
Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό και πέρασε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Εκ των κορυφαίων στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης ήταν ο πρώην «θαλασσί» Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πέτυχε είκοσι πόντους (με τέσσερα τρίποντα). Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση αγώνων της Λαμποράλ, η αναφορά στην προηγούμενη ομάδα του Αμερικανού ήταν πολύ συχνή.

Το όνομα του Κολοσσού ακουγόταν από κάθε δημοσιογράφο που κάλυπτε τα παιχνίδια κάνοντας περιγραφή για την τηλεόραση, ακόμη και στο ραδιόφωνο!

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης