ΞΑΝΘΗ: Τεχνικός διευθυντής ο Παπαδημητρίου

ΞΑΝΘΗ: Τεχνικός διευθυντής ο Παπαδημητρίου

ΞΑΝΘΗ: Τεχνικός διευθυντής ο Παπαδημητρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Ενας ποδοσφαιριστής κεφάλαιο στην ιστορία της Ξάνθης, ο Γιάννης Παπαδημητρίου γνωστοποίησε την Δευτέρα την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του. Μαζί μ' αυτή ανακοινώθηκε από την ακριτική ΠΑΕ και η πρόσληψή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή. «Ήθελα

Ενας ποδοσφαιριστής κεφάλαιο στην ιστορία της Ξάνθης, ο Γιάννης Παπαδημητρίου γνωστοποίησε την Δευτέρα την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του. Μαζί μ' αυτή ανακοινώθηκε από την ακριτική ΠΑΕ και η πρόσληψή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ προσλαμβάνει τον κο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ως εκ τούτου, ο κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λειτουργία, την οργάνωση και τον σχεδιασμό της επαγγελματικής ομάδας, όπως και όλων των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μηδενός εξαιρουμένου. Τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες θα έχει για όλες τις ομάδες υποδομής, όπως και για το προσωπικό αυτών». Αυτή είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι πλέον σαφές ότι παίρνει πάνω του όλη τη λειτουργία της ακριτικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα και θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του Χρήστου Πανόπουλου.

Λίγο νωρίτερα ο Παπαδημητρίου έλεγε στο επίσημο «αντίο» του: «Ήθελα να αποχωρήσω όσο ακόμα θα είμαι ψηλά, ώστε να είμαι πάντα αυτός που πρέπει μέσα στα γήπεδα. Στη Ξάνθη πέρασα δεκαπέντε υπέροχα χρόνια. Δέθηκα απίστευτα με την ομάδα, ταυτίστηκα μαζί της και πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου. Με όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα, όλα αυτά τα χρόνια, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές και μπορώ να πω πως η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη και η πιο ιδιαίτερη από όλες.

»Μπορεί να ήταν η χειρότερή μου στη Ξάνθη, ήταν όμως και η πιο έντονη», τόνισε ο αρχηγός της ακριτικής ομάδας ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο: «Εζησα πολλά μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια. Καλές και κακές στιγμές. Δεν σκέφτομαι αν με θεωρούν καλό ή κακό ποδοσφαιριστή και ούτε μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως κέρδισα το σεβασμό τους και αυτό το αντιλαμβάνομαι καθημερινά από τη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.