Μαρία Βάλλα: «Βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη, ως πιστοί οπαδοί του παραγωγικού εθελοντισμού»

Μαρία Βάλλα: «Βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη, ως πιστοί οπαδοί του παραγωγικού εθελοντισμού»

Μαρία Βάλλα: «Βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη, ως πιστοί οπαδοί του παραγωγικού εθελοντισμού»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 308 ΦΟΡΕΣ

Εποικοδομητικές επαφές στην Αθήνα, της Προέδρου δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας»

Με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Καλικάτζαρο και τα μέλη του δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Άγιος Νικόλαος» συναντήθηκε η Πρόεδρος του προσωρινού δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν Καλύμνω Άγιος Σάββας», Μαρία Βάλλα στο πλαίσιο κοινών δράσεων για την τουριστική αναβάθμιση της Καλύμνου, σε συνεργασία με το Δήμο του νησιού.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Καλικάτζαρος, εξεδήλωσε την ικανοποίησή του για τη συγκρότηση των Καλυμνίων της Ρόδου μέσω της νέας προσπάθειας, δήλωσε δε, την αμέριστη συμπαράστασή του σε ότι αφορά στην περαιτέρω πορεία.

Η Μαρία Βάλλα, ανέφερε επιγραμματικά τις δράσεις και τους στόχους του δ.σ. προκειμένου, αφενός μεν να έχει σαφή ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα της Ρόδου, αφετέρου δε, σε συνεργασία με τους Δωδεκανησιακούς φορείς, να προσανατολιστούν σε νέα επίπεδα, πολλαπλής στήριξης για την Κάλυμνο.

Στη συνέχεια, η ίδια, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής κ. Γιάννη Φραγκούλη, με τον οποίο αντήλλαξαν απόψεις, σχετικά με τις προσπάθειες που θα πρέπει να καταβληθούν, προκειμένου, στο σύνολό τους οι παροικιακοί σύλλογοι, σε συνεργασία με αρμόδια υπουργεία, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους τοπικούς δήμους, να αναλάβουν πρωτοβουλίες προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο των νησιών.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα, συμφωνήθηκαν περαιτέρω συναντήσεις μετά το Πάσχα με Γεν. Γραμματείς και Διευθυντές Υπουργείων, σε μια προσπάθεια προώθησης και επίλυσης προβλημάτων της Καλύμνου, μετά από συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, η Πρόεδρος Μαρία Βάλλα τόνισε:

«Η αλήθεια είναι πως με τους συνεργάτες μου και μέλη του δ.σ. βάλαμε από την αρχή, ψηλά τον πήχη. Αποτελεί προσωπικό στοίχημα όλων μας, να συνεχίσουμε δυναμικά, πιστοί οπαδοί του αγνού, παραγωγικού και αποτελεσματικού εθελοντισμού και με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας προς την Κάλυμνο. Ένα νησί, με πολλές, ανεκμετάλλευτες ικανότητες.

Ένα νησί, από τα ωραιότερα του Αιγαίου, παρ’ όλα αυτά, αφημένο στην τύχη του. Η Κάλυμνος, το νησί της σπογγαλιείας, των γραμμάτων, της τέχνης και του πολιτισμού, επιβάλλεται να βοηθηθεί, ώστε να εκμεταλλευθεί τα πλεονεκτήματά της. Στόχος μας, η αφύπνιση των φορέων και της κοινωνίας, ως προς αυτό».

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»