Κυριαρχούν τα σκουπίδια στο νησί της Ρόδου

Κυριαρχούν τα  σκουπίδια στο νησί της Ρόδου

Κυριαρχούν τα σκουπίδια στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 404 ΦΟΡΕΣ

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου

Στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών αλλά και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται στο κέντρο της πόλης αναφέρθηκε χτες ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θωμάς Σωτρίλλης.

Ειδικότερα με δηλώσεις του στα ΜΜΕ επεσήμανε την άσχημη εικόνα που σχηματίζουν οι επισκέπτες μας από τη συσσώρευση των σκουπιδιών λέγοντας τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που τα σκουπίδια κυριαρχούν σε όλο το νησί και σε όλες τις περιοχές του και είναι το πρώτο θέαμα που φωτογραφίζουν οι τουρίστες δηλαδή τους σωρούς των σκουπιδιών. Ευτυχώς ο βοριάς που φυσά βοηθά ώστε να μην αισθανόμαστε τη δυσοσμία.

Εύχομαι η απόφαση που πήρε ο δήμος να αναθέσει στις τοπικές κοινότητες σε απευθείας ανάθεση την πρόσληψη εργατών καθαριότητας να πετύχει κάτι μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα από το δικαστήριο».

Αναφορικά με την έλλειψη χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης για όσους θέλουν να κάνουν τις αγορές τους ο κ. Σωτρίλλης δήλωσε:

«Επίσης ένα άλλο θέμα που μας αφορά όλους είναι το κυκλοφοριακό. Κατεβαίνουμε όλοι στο κέντρο της πόλης με τα αυτοκίνητά μας και όσοι θέλουν να κάνουν τις αγορές τους δεν μπορούν να βρουν πάρκινγκ πουθενά.

Είναι επόμενο λοιπόν κανένας να μην σταματά για αγορές με αποτέλεσμα οι έμποροι να κάνουν τα παράπονά τους ότι ο τζίρος της αγοράς είναι μηδενικός. Αυτή είναι η νοοτροπία που μας διέπει».

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024