Οι μαμάδες της Ρόδου γιόρτασαν και ενίσχυσαν το ιατρείο Γενναδίου

Οι μαμάδες της Ρόδου γιόρτασαν και ενίσχυσαν το ιατρείο Γενναδίου

Οι μαμάδες της Ρόδου γιόρτασαν και ενίσχυσαν το ιατρείο Γενναδίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 504 ΦΟΡΕΣ

Στο πάρκο του Passagio, μικροί και μεγάλοι φίλοι απέλαυσαν τις περιποιήσεις και τις συμβουλές των ειδικών και επαγγελματιών

Όταν οι Μαμάδες γιορτάζουν, ξέρουν τον τρόπο να ομορφαίνουν όλο τον κόσμο με χαμόγελα, παιχνίδια, λάμψη και, πάνω από όλα, προσφορά αγάπης προς όλους! Με τις δωρεές των συνανθρώπων μας, που τίμησαν τη γιορτή τους καλύφθηκαν ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου!

Η ανακοίνωσή τους:
“Στο πάρκο του Passagio, μικροί και μεγάλοι φίλοι απέλαυσαν τις περιποιήσεις και τις συμβουλές όλων των ειδικών και επαγγελματιών που συμμετείχαν εθελοντικά και στήριξαν το έργο μας! Όμορφα και πλούσια χτενίσματα, περιποίηση νυχιών και μακιγιάζ για όλες τις ώρες αλλά και ξεχωριστή φροντίδα έλαβαν και οι μικρές πριγκίπισσες με facepainting και γυαλιστερές κομμώσεις!! Μαζί μας βρέθηκε η ανιματέρ-εμψυχώτρια Ρένα Ορφανού, η οποία ετοίμασε πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια για τις μαμάδες και τα παιδιά, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού με το παιχνίδι αναζήτησης «Το δώρο της Ντόρας στη μαμά»!

Μαζί με μας στήριξαν το σκοπό μας και οι: Nails & shine, Εκπαιδευτικά κέντρα C-Marso-Rodos, Gio's Hairsalon, Medi Aesthetics - Μαρία Δημητραδιού Ινστιτούτο αισθητικής, Sotiris Vasilas Hair Art Studio.

Οι ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου για τη φιλοτέχνηση της αφίσας, τον κύριο Λεβέντη για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στο χώρο του αναψυκτηρίου passagio στο πάρκο Δημοκρατίας, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας: Rodos Events, Ράδιο Αρχάγγελος, ραδιόφωνο ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας