Συζητήθηκε στο Εφετείο η αίτηση για το διαγωνισμό καθαριότητας στη Ρόδο

Συζητήθηκε στο Εφετείο η αίτηση για το διαγωνισμό καθαριότητας στη Ρόδο

Συζητήθηκε στο Εφετείο η αίτηση για το διαγωνισμό καθαριότητας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Συζητήθηκε τελικά, χθες, στο Τριμελές Συμβούλιο του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Ένωσης Εταιριών «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ –ΠΕΡΜΕ– ENSER», κατά του αποκλεισμού της από τον διεθνή διαγωνισμό του Δήμου Ρόδου.

Παρά την αποχή των δικηγόρων, η υπόθεση συζητήθηκε μετά από άδεια που πήραν οι νομικοί που παρίσταντο από τους δικηγορικούς συλλόγους, κάτι που ο Δήμος Ρόδου το εκλαμβάνει θετικά ως προς το να εκδοθεί σύντομα η απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Δήμο της Ρόδου, τον οποίο εκπροσώπησε ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας κ. Θόδωρας Παπαγεωργίου, προβλήθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζει το νησί στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων σε συνδυασμό με το ότι είναι τουριστικός προορισμός και μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος ζητά να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατό και επέμεινε στο να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικαστής είπε ότι, όσοι έχουν επιπρόσθετα στοιχεία, μπορούν να τα προσκομίσουν στο Δικαστήριο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, κάτι που επίσης εκλαμβάνεται θετικά ως προς την κατεύθυνση αυτή.

Από το Δήμο βρίσκονται εν αναμονή καθώς οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μείζον αυτό θέμα θα είναι ανάλογες με την απόφαση του Δικαστηρίου η οποία θα «απελευθερώσει» το Δήμο.

Διαβάστε ακόμη

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο