Ασφαλιστής της Ρόδου κατηγορείται για υπεξαίρεση

Ασφαλιστής της Ρόδου κατηγορείται για υπεξαίρεση

Ασφαλιστής της Ρόδου κατηγορείται για υπεξαίρεση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1765 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου βρέθηκε χθες 46χρονος ασφαλιστής κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 46χρονος τον Απρίλιο του 2010 έχοντας τη θέση διευθυντή σε γραφείο ασφαλιστικής εταιρείας στο νησί μας ιδιοποιήθηκε παράνομα τρία σώματα δίγραμμων επιταγών και μη μεταβιβάσιμων που ανήκαν σε συμπολίτη μας, και οι οποίες ήταν συνολικής αξίας 6.671 ευρώ.

Στη συνέχεια τις επιταγές αυτές ο 46χρονος κατηγορείται ότι αφού πλαστογράφησε την υπογραφή του κατόχου των, έγραψε και τον αριθμό της αστυνομικής του ταυτότητας και τις εξαργύρωσε σε τράπεζα, εισπράττοντας τα ποσά που αντιστοιχούσαν σε αυτές.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ενώπιον του οποίου ο συνήγορος υπεράσπισης του 46χρονου κ. Άκης Δημητριάδης υπέβαλε ένσταση ακύρωσης του κατηγορητηρίου θεσπίσματος, το οποίο αντί να αναφέρει το άρθρο 375 του Π.Κ. που αφορά την κατηγορία της υπεξαίρεσης και η οποία βαραίνει τον 46χρονο, ανέφερε άλλο άρθρο. Η ένσταση έγινε δεκτή ως προς την κατηγορία της υπεξαίρεσης η οποία και έπαυσε να βαραίνει τον κατηγορούμενο.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία της πλαστογραφίας για αυτήν ο 46χρονος θα δικαστεί στις 29 Νοεμβρίου 2016 από το ίδιο δικαστήριο, αφού εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε.

Διαβάστε ακόμη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία