Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2709 ΦΟΡΕΣ

Για άλλη μία χρονιά θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο και στον Κλεόβουλο οι Αλέκος και Λάκης Κακλαμάνος

Πολύ πιο ισχυρή από τις αρχικές σκέψεις για απόσυρση από την ενεργό δράση αποδείχθηκε τελικά η αγάπη των Αλέκου και Λάκη Κακλαμάνου για το ποδόσφαιρο.

Οι δύο πολύπειροι ποδοσφαιριστές πείστηκαν τελικά-μάλλον πολύ πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν αρχικά-από τη διοίκηση του Κλεόβουλου να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του για άλλη μία χρονιά, με την προσδοκία ο μεν Αλέκος να συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα (ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και από τους πρώτους του πρωταθλήματος), ο δε Λάκης να συνεχίσει να αποτελεί την εγγύηση στην άμυνα, δίπλα στον Μιχάλη Κωστάκη, που επίσης ανανέωσε πριν από λίγες μέρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επόμενος που θα κληθεί να συζητήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του είναι ο Γιώργος Ανδρεόπουλος. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό και δεν αποκλείεται ο έμπειρος αμυντικός μέσος να έχει και του χρόνου προπονητή το Δημήτρη Δογιάμα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.