Τέσσερις ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του «παλιού Συσσίτιου» στη Ρόδο

Τέσσερις ενδιαφερόμενοι  για την εκμίσθωση του «παλιού Συσσίτιου» στη Ρόδο

Τέσσερις ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του «παλιού Συσσίτιου» στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 599 ΦΟΡΕΣ

Τέσσερις ενδιαφερόμενοι φέρονται να κατέθεσαν αίτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, για την εκμίσθωση του «παλιού Συσσίτιου» το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία που θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη, 18 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Μετά το «Ακταίον», το καφέ-εκθεσιακός χώρος στην οδό Σωκράτους που είναι ευρύτερα γνωστό ως «Παλιό Συσσίτιο», είναι το δεύτερο ακίνητο του Δήμου που θα δοθεί για εκμετάλλευση σε ιδιώτη, από τη ΔΕΡΜΑΕ η οποία το διαχειρίζεται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να καταθέτουν δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και χθες, Δευτέρα 16 Απριλίου, το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκαν τέσσερις.
Μένει να δούμε εάν ο Δήμος θα καταφέρει να μισθώσει και αυτόν τον πολύ ωραίο χώρο ώστε να ξανανοίξει τις πόρτες του για το κοινό και βέβαια να αποκομίσει έσοδα.

Οι παραλίες
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε το «πράσινο φως» για την παράταση της παραχώρησης στο Δήμο της Ρόδου και των παραλιών που διαχειρίζεται η ΚΥΔ, οι δημοπρασίες για την εκμετάλλευση των οποίων αναμένεται να προσδιοριστούν γύρω στα τέλη Μαΐου.

Εν τω μεταξύ, αύριο και μεθαύριο αναμένεται να διεξαχθούν οι διαγωνισμοί για τον καθαρισμό των παραλιών σε ορισμένες μόνο δημοτικές ενότητες του νησιού, αφού σε αρκετές έγιναν με ίδια μέσα.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο