Αγκαλιά με το τρόπαιο ο Μιχάλης Κουταλιανός!

Αγκαλιά με το τρόπαιο ο Μιχάλης Κουταλιανός!

Αγκαλιά με το τρόπαιο ο Μιχάλης Κουταλιανός!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Με τελικό απολογισμό 27 νίκες και 1 ήττα, ο Αίολος Αστακού του Μιχάλη Κουταλιανού προβιβάστηκε στην Α2 από τον 2ο Όμιλο της Β’ εθνικής. Το τελευταίο παιχνίδι είχε πανηγυρικό χαρακτήρα. Απέναντι στην ομάδα του ροδίτη προπονητή, βρέθηκε ο Πιερικός / Αρχέλαος ενός παλιού φίλου, με κοινή θητεία στον Κολοσσό, του Χρήστου Γκογκίδη. Ο Αίολος επικράτησε 79-57, με τον έμπειρο φόργουορντ να σημειώνει εννέα πόντους με τρία τρίποντα.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Πιερικός παρέμεινε στην κατηγορία. Ζωντανός στη «μάχη» της σωτηρίας έμεινε και ο Εργοτέλης του Γιώργου Δόσπρα ο οποίος κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να σημειώσει εκτός έδρας τη νίκη παραμονής με 77-73.
Ο νεαρός πρώην παίκτης του Ιάλυσου πέτυχε έξι πόντους ενώ για το αδιάφορο βαθμολογικά Κορωπί (είχε ήδη σωθεί) ο Αντώνης Χρύσης έβαλε μόλις έναν.

Σημειώνεται πως το κρίσιμο παιχνίδι σφύριξε ο αξιολογημένος διαιτητής του Συνδέσμου Δωδεκανήσου, Γιώργος Ξανθός. Τέλος, όσον αφορά στο Ηράκλειο του Αλέξανδρου Αυγενικού, τερμάτισε τρίτο στον 1ο όμιλο, πίσω από Πανιώνιο και Αμύντα, και θα πάρει μέρος σε αγώνες κατάταξης, για την περίπτωση που προκύψει άδεια θέση στην Α2.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων