Στο Diamond League η Αλεξία Παππά

Στο Diamond League η Αλεξία Παππά

Στο Diamond League η Αλεξία Παππά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

Η Ροδίτισσα δρομέας θα συμμετάσχει στα 5000μ. με σκοπό να εξασφαλίσει συμμετοχή και για το συγκεκριμένο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Σε έναν από τους πιο δυνατούς αγώνες 5000μ., επιπέδου παγκόσμιου πρωταθλήματος, θα συμμετάσχει η Ροδίτισσα του Ελευθέριου Βενιζέλου Αλεξία Παππά, προκειμένου να κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μπορεί το συγκεκριμένο να μην είναι το βασικό της αγώνισμα, ωστόσο όμως η Ελληνοαμερικανίδα δρομέας, από τη στιγμή που έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, θα διεκδικήσει να κάνει το ίδιο και με τους Ολυμπιακούς.

Στο Diamond League που θα γίνει στις 27-28 Μαΐου στο Χέιγουντ Παρκ, έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλύτερες για τη συγκεκριμένη απόσταση, με το επίπεδο του συναγωνισμού να εκτινάσσεται.

Η αθλήτριά μας, χρειάζεται χρόνο κάτω από το 15:24.00 και με τη… σύνθεση του αγώνα, είναι σίγουρο πως αν μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό, θα πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και για το 5αρι. Μέχρι στιγμής πάντως, από τη στιγμή που έγινε Ελληνίδα, η Αλεξία Παππά έχει κάνει ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ. του κλειστού και στα 10.000 ανοιχτού.

Με…φόρα για νέες διακρίσεις τρέχει πια η Αλεξία ΠαππάΜε…φόρα για νέες διακρίσεις τρέχει πια η Αλεξία Παππά

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.