Οριστικά στις 10-12 Ιουνίου το φάιναλ φορ μπάσκετ με καρότσι στη Ρόδο

Οριστικά στις 10-12 Ιουνίου το φάιναλ φορ μπάσκετ με καρότσι στη Ρόδο

Οριστικά στις 10-12 Ιουνίου το φάιναλ φορ μπάσκετ με καρότσι στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Η τελική φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία

Από 10 έως 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί οριστικά το φάιναλ φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο στη Ρόδο, κατόπιν απόφασης της ΟΣΕΚΚ. Το τριήμερο αυτό η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει δυνατά στο Βενετόκλειο και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί εφόσον οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές με τη διεξαγωγή της κανονικής περιόδου και των αγώνων μπαράζ.

Η μόνη σίγουρη συμμετοχή αυτή τη στιγμή είναι του Άρη, που εξασφάλισε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση του στην τελική φάση από τον όμιλο βορρά.

Εξάλλου, η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται ακόμα στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης και του εισιτηρίου για το φάιναλ φορ από τον Όμιλο Νότου. Απομένουν δύο κρίσιμα βήματα προς την επίτευξη αυτού του στόχου και το πρώτο είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΣΚΑ το προσεχές Σάββατο στο Βενετόκλειο (19.00’).

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει τη νίκη στα παιχνίδια με τον ΠΑΣΚΑ (ο οποίος κινδυνεύει να μείνει εκτός θέσεων που οδηγούν στα χιαστί νοκ άουτ παιχνίδια) και το Μαρούσι, απέναντι στο οποίο αναμένεται να παιχθεί η πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Η διοίκηση, οι αθλητές και ο προπονητής Γιάννης Τσακίρης περιμένουν το φίλαθλο κόσμο στο Βενετόκλειο το Σάββατο στις 19.00’. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και η ομάδα μας έχει πραγματικά ανάγκη τον έκτο παίκτη της… ΕΣΑΣ!

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.