Στις 30 Μαΐου η εκμίσθωση των πόστων στις παραλίες

Στις 30 Μαΐου η εκμίσθωση των πόστων στις παραλίες

Στις 30 Μαΐου η εκμίσθωση των πόστων στις παραλίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 566 ΦΟΡΕΣ

Η δημοπρασία θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Βγήκε από το Δήμο Ρόδου η προκήρυξη για την εκμίσθωση των πόστων στις παραλίες που διαχειρίζεται η ΚΥΔ στο νησί και οι δημοπρασίες θα πραγματοποιηθούν όλες τη Δευτέρα 30 Μαΐου, μαζί με εκείνες για περίπου δέκα πόστα στις παραλίες που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ και τα οποία κρίθηκαν άγονα στον αρχικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διακήρυξη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Περδίκη, καταρχήν, για τις παραλίες της ΚΥΔ θα γίνουν οι δημοπρασίες για την εκμίσθωση των παραλιακών χώρων των Δημοτικών Ενοτήτων:
Καλλιθέας, Αφάντου, Λινδίων, Νοτίας Ρόδου, Ιαλυσού, Αταβύρου, Καμείρου, Πεταλουδών και Αρχαγγέλου για την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, ομπρελών, τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή συρόμενου – αναψυκτηρίου κ.τ.λ.
Η δημοπρασία θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου (σ.σ. Πλατεία Ελευθερίας 1) τη Δευτέρα ως εξής:

Ώρα ανά Δημοτική Ενότητα:
9.00 π.μ. Δ.Ε. Λινδίων
10.30 π.μ. Δ.Ε. Νοτίας Ρόδου
11.00 μ. Δ.Ε. Αφάντου
11.30 μ.μ. Δ.Ε. Καλλιθέας
12:30 μ.μ. Δ.Ε. Ρόδου και λοιπές δημοτικές ενότητες ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
Σημειώνεται ότι η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται έως 31/12/2016.

Δικαιολογητικά
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημοπρασία, για να γίνουν δεκτοί σε αυτή, θα πρέπει να προσκομίσουν:
Εγγυητική Επιστολή ύψους 30% του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης για τους χώρους που δημοπρατούνται για την τοποθέτηση ομπρελών και καντινών και Εγγυητική επιστολή ύψους 50% του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης για τους χώρους που δημοπρατούνται για την τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής, με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή συμμετοχής για τον διαγωνισμό αναγνωρισμένης Τράπεζας.

Οι εγγυητικές επιστολές συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά επί ποινή αποκλεισμού να αναφέρουν τη θέση ( πόστο) για το οποίο θα χρησιμοποιηθούν.
Ακόμη, βεβαίωση περί μη οφειλής προς το Δήμο Ρόδου, όπως και φορολογική ενημερότητα για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Επίσης, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση περί μη οφειλής προς τη ΔΕΥΑΡ αλλά και τη ΔΕΡΜΑΕ.

Ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να μισθώσουν χώρο για την εκμετάλλευση θαλασσίων μέσων αναψυχής απαιτείται η υποβολή ακριβούς και θεωρημένου από την αρμόδια Λιμενική Αρχή αντιγράφου της αίτησης που υπέβαλαν για τη χορήγηση άδειας εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 του συμμετέχοντος ,ότι έχει λάβει γνώση των όρων της σχετικής ΚΥΑ και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
Ακόμη, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο, σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης αν είναι εταιρεία ή Κ/Ξ.

Για κάθε δημοπρατούμενη θέση απαιτούνται ξεχωριστά δικαιολογητικά.
Πληροφορίες σχετικά με τη διακήρυξη δίδονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το τμήμα προσόδων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου στο τηλέφωνο 22413 63235. Αντίτυπα των τευχών της αναλυτικής διακήρυξης διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.rhodes.gr στην ενότητα διαγωνισμοί προκηρύξεις. Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον Δήμο.

Για τα πόστα παραλιών της ΕΤΑΔ
Πρόκειται για την εκμίσθωση πόστων στις παραλίες Ρόδου, Ιαλυσού και Αρχαγγέλου, αρμοδιότητας ΕΤΑΔ, τα οποία είχαν κριθεί άγονα στον αρχικό διαγωνισμό που έχει γίνει. Αυτά αφορούν, επίσης, στην εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, ομπρελών, τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή συρόμενου – αναψυκτηρίου κ.τ.λ.

Η δημοπρασία θα είναι δημόσια και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δ.σ. Ρόδου, αμέσως μετά το πέρας των παραπάνω δημοπρασιών, δηλαδή τη Δευτέρα 30 Μαΐου στη 1:00 το μεσημέρι.
Η διάρκεια της εκμίσθωσης, τα δικαιολογητικά αλλά και η παροχή πληροφοριών για τους ενδιαφερόμενους παραμένουν ίδια όπως παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο