Για προκλητική στάση κατηγορείται ο Δ. Γάκης από τον Εμπορικό σύλλογο

Για προκλητική στάση κατηγορείται ο Δ. Γάκης από τον Εμπορικό σύλλογο

Για προκλητική στάση κατηγορείται ο Δ. Γάκης από τον Εμπορικό σύλλογο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

«Ενδιαφέρεται μόνο να διατηρήσει την καρέκλα του» τονίζει ο Ν. Μπόνης

Μετά τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννη Πάππου, χτες ήταν σειρά του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ρόδου Νίκου Μπόνη να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του βουλευτή Δημήτρη Γάκη, αναφορικά με τη ψήφιση των νέων μέτρων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπόνης, έκανε λόγο για προκλητική στάση από πλευράς του κ. Γάκη απέναντι στο Δωδεκανησιακό λαό, καθώς όπως επεσήμανε οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ καταργήθηκαν στην περιοχή μας και με τη δική του ψήφο.

Μάλιστα τον κατηγόρησε ότι ενδιαφέρεται μόνο να διατηρήσει την καρέκλα του, αντί να προασπίσει τα συμφέροντα των πολιτών προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη για τα όσα θα βιώσει η περιοχή μας και η χώρα εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης.

Ειδικότερα με αφορμή την αντιπαράθεση του βουλευτή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κ, Γάκη, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Γιάννη Πάππου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Νικόλαος Μπόνης, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Ο κ. Γάκης, βουλευτής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας ο Πρωθυπουργός ομολόγησε δημόσια ότι έχει αυταπάτες που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, όχι μόνο δεν κατήργησε με ΕΝΑ Νόμο όλα όσα είχαν ψηφιστεί, πριν από εκείνους, αλλά Ψήφισε το πιο επώδυνο πακέτο μέτρων που έχει λάβει η χώρα έως σήμερα και την επιτροπεία της για 99 χρόνια. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό και να μην συνεχίζει να τον προκαλεί με ξύλινες, δήθεν επαναστατικές δηλώσεις .

Ο λαϊκισμός του κ. Γάκη ξεπερνάει τα όρια της λογικής, γιατί με την ψήφο του καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα, μέτρο το οποίο δεν απέδωσε ούτε πρόκειται να αποδώσει. Είναι ένα υφεσιακό και αντιαναπτυξιακό μέτρο που υπονομεύει την ανταγωνιστικότητα της νησιωτικής οικονομίας , τις επιπτώσεις του οποίου σήμερα βιώνει η αγορά της Ρόδου. Χαρακτηριστική και η χθεσινή δήλωση του κ. Καμμένου για αντισυνταγματικό και άδικο μέτρο.

Να θυμίσουμε στον κ. Γάκη, ότι στη σύσκεψη των φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την 1η Απριλίου 2014, με θέμα την επικείμενη τότε κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, εκείνος αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν υπήρχε θέμα κατάργησης καταγγέλλοντας μάλιστα ότι η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί με σκοπό την προβολή των παρευρισκομένων….

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκης σε πλείστες των περιπτώσεων αντί να προασπίζει τα συμφέροντα του τόπου του, προστατεύει τα συμφέροντα του κόμματος του, υπογράφοντας τα πάντα προκειμένου να διατηρήσει την καρέκλα του και να συμμετέχει στην « Κουτάλα » της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Για ποιες αναπτυξιακές προκλήσεις μιλάτε κ. Γάκη, όταν με τα μέτρα σας έχετε καταποντίσει την αγορά εξαφανίζοντας κατά συρροή τις επιχειρήσεις; Για ποια ανάπτυξη μιλάτε όταν οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν και πεθαίνουν στο θάλαμο αερίων των μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Με ποιες παραγωγικές δυνάμεις του τόπου δώσατε μάχη για να μεταφέρετε το μέτρο της κατάργησης του ΕΦΚ οινοπνευματωδών ποτών στα Δωδεκάνησα για την 1/01/2018, όταν οι παραγωγικοί φορείς ΔΕΝ θέλουν καν να σας συναντήσουν κ. Γάκη;»

Διαβάστε ακόμη

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου