Στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Χ. Κόκκινος

Στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Χ. Κόκκινος

Στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Χ. Κόκκινος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις και μετά τις συναντήσεις εργασίας που είχε για θέματα αντιπυρικής περιόδου στην Αθήνα και στον Πειραιά στις 23 - 25.5.16, παρέστη στις εξής εκδηλώσεις:

* Στις 24.5.16 στην Τελετή Απονομής των Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι διακριθέντες για τις επιδόσεις τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιαστεί το σημαντικό έργο που επιτελεί το ανώτατο ίδρυμα που λειτουργεί με επιτυχία σε έξι (6) νησιά του αιγαιακού χώρου.

* Στις 25.5.16 (και λίγο πριν επιστρέψει στη Ρόδο) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρέστη στην εκδήλωση - παρουσίαση βιβλίου του πρώην υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη με τίτλο: «Θράκη: Το επόμενο βήμα...».

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο κ. Νίκος Κοτζιάς, Υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Α’ Αθηνών - Αντιπρόεδρος της Βουλής, και ο κ. Α. Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι του πολιτικού και του εκπαιδευτικού χώρου και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων