Περιμένουν τον Κιοσέογλου στο Διαγόρα

Περιμένουν τον Κιοσέογλου στο Διαγόρα

Περιμένουν τον Κιοσέογλου στο Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Την επιστροφή του έμπειρου μέσου περιμένει η διοίκηση για να συζητήσει μαζί του

Ένας από τους παίκτες που περιμένουν στον Διαγόρα για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας είναι ο Τάσος Κιοσέογλου.

Ο έμπειρος μέσος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα τη σαιζόν που τελείωσε φορώντας τα κυανέρυθρα. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Σαφέστατα τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και η Διοίκηση, επιθυμούν την εκ νέου συνεργασία, αλλά και την παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

Ο Κιοσέογλου έχει μεταβεί για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του και αναμένεται να επιστρέψει εντός των ημερών. Μόλις συμβεί αυτό, ο Διαγόρας θα συναντηθεί μαζί του εκθέτοντας τις προτάσεις του προς τον παίκτη και ακούγοντας τις δικές του, προκειμένου να επέλθει μια εκ νέου συμφωνία, όπως ανέφεραν χθες έγκυρες πηγές από το κυανέρυθρο «στρατόπεδο».

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία πάντως, πρέπει να σημειωθεί πώς έχουν σαν θέμα άμεσης προτεραιότητας την ανανέωση της συνεργασίας με τους παίκτες που βοήθησαν πέρυσι και για τους οποίους έχει εισηγηθεί θετικά, ο Ανδρέας Σταύρου.

Προς το παρόν και μέχρι χθες ο Διαγόρας μένει στην μεταγραφή του Γεωργαλλή και τις ανανεώσεις των Τσαγκάρη, Κιουλτζή, Πεταυράκη, Μπαούρη, Γεωργιάδη.

Υπάρχει αισιοδοξία αλλά και γνώση στον Διαγόρα, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις κι όλα αναμένεται να πάνε πολύ καλά φέτος. Απώτερος σκοπός να μπουν οι βάσεις από τώρα, για την επίτευξη του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Τον Τάσο Κιοσέογλου περιμένουν στον Διαγόρα για να ανανεώσουν μαζί του 	 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Τον Τάσο Κιοσέογλου περιμένουν στον Διαγόρα για να ανανεώσουν μαζί του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18