Επιτυχημένο το Σιμουλτανέ του Ιππότη

Επιτυχημένο  το Σιμουλτανέ του Ιππότη

Επιτυχημένο το Σιμουλτανέ του Ιππότη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 308 ΦΟΡΕΣ

Ο Άγγελος Σανδαλάκης αντιμετώπισε 50 αντιπάλους στην Κρεμαστή και έδωσε την ευκαιρία επίσης σε αρκετούς να ξαναθυμηθούν τα…παλιά

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Σιμουλτανέ του IM Άγγελου Σανδαλάκη την περασμένη Κυριακή, στην Κρεμαστή. Με 40 σκακιέρες στον προαύλιο χώρο μπροστά από τη βιβλιοθήκη, ο προπονητής του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "Ιππότης" αντιμετώπισε τελικά 50 αντιπάλους, καθώς ο ενθουσιασμός των αθλητών ήταν μεγάλος και αφού ολοκληρώθηκαν οι πρώτες παρτίδες, άλλοι υποψήφιοι που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους πήραν τις θέσεις τους. Στους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονταν τόσο μικροί όσο και μεγάλοι αθλητές, από Κρεμαστή, Παστίδα, Αφάντου και Ρόδο.

Συμμετείχαν επίσης και μεγαλύτεροι αθλητές από τον παλιό σκακιστικό όμιλο της Κρεμαστής, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία, μετά από καιρό απουσίας από το άθλημα, να προσφέρουν μία επιπλέον πρόκληση στον προπονητή. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 49 νίκες και μία ισοπαλία με τον πατέρα Ρουσάκη Αναστάσιο.

Το σιμουλτανέ πραγματοποιήθηκε ως εξής: ο Άγγελος Σανδαλάκης έπαιζε μία κίνηση σε κάθε σκακιέρα και ο εκάστοτε αντίπαλός του είχε την ευκαιρία να σκεφθεί την απάντησή του έως ότου ο Διεθνής Μαιτρ περάσει από όλες τις άλλες σκακιέρες, οι οποίες ήταν στημένες σε σχήμα ορθογωνίου και να ξαναφθάσει πάλι στην αρχή. Την έναρξη του σιμουλτανέ κήρυξε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής Τσαμπίκος Ποδιώτης, ο οποίος απένειμε στον Άγγελο Σανδαλάκη τιμητική πλακέτα για τη συμβολή του στην ενίσχυση του σκακιού της Κρεμαστής και στην αναβίωση του παλιού σκακιστικού ομίλου εκεί, ο οποίος είχε αρκετά ισχυρή παρουσία στο χώρο.

Ο Σκακιστικός Ομίλου Ρόδου "Ιππότης" ευχαριστεί θερμά τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Παναγία η Ελεημονήτρια» για τη χρήση των τραπεζιών και καθισμάτων για τους αγωνιζόμενους και τους παρευρισκόμενους γονείς των μικρών αθλητών. Επίσης ευχαριστεί τα «Πολυκαταστήματα Τσισιμοίρη» για την ευγενική χορηγία νερών, αναψυκτικών και ξηρών καρπών.

Ο Άγγελος Σανδαλάκης…αντίπαλος με τους επίδοξους πρωταθλητές του Ιππότη. Ο Άγγελος Σανδαλάκης…αντίπαλος με τους επίδοξους πρωταθλητές του Ιππότη.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!