Θέλει να τους κρατήσει όλους ο Αντίμαχος

Θέλει να τους κρατήσει όλους ο Αντίμαχος

Θέλει να τους κρατήσει όλους ο Αντίμαχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 229 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε ήδη τις κινήσεις της η διοίκηση της ομάδας της Κω

Στην Αντιμάχεια δειλά-δειλά γίνονται οι πρώτες κινήσεις από τη διοίκηση του Μιχάλη Καλτσή. Η δεύτερη θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα θεωρείται επιτυχία κι αυτός είναι ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» της Κω θέλουν να έχουν και φέτος ανάλογη πορεία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Διοικούντες με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Σταμάτη θέλουν να κρατήσουν όλους τους παίκτες του περυσινού ρόστερ και της λαμπρής πορείας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ν’ αποχωρήσουν.
Ο πρόεδρος της ομάδας του Αντίμαχου κ. Μιχάλης Καλτσής ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός χθες στις δηλώσεις που έκανε στην Α.Ρ. λέγοντας:

«Είχαμε μια πολύ πετυχημένη χρονιά φέτος αλλά να είστε σίγουροι πώς ο Αντίμαχος πάντα στοχεύει όσο ψηλότερα γίνεται. Θα είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί όσες αλλαγές κι αν υπάρξουν στο ρόστερ, αφού ξέρετε πώς πάντα κάποια παιδιά θέλουν να αλλάξουν ομάδα και παραστάσεις και σε αυτό δεν λέμε ποτέ όχι. Απώτερος σκοπός μας πάντως είναι να μείνουν όλοι στην ομάδα».

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές τόνισε πώς «θα κάνουμε οπωσδήποτε 3-4 μεταγραφές ουσίας. Ήδη πρέπει να σας πω πώς μελετάμε κάποιες προτάσεις ενώ δεν θα κρατήσουμε όποιον θέλει να φύγει».
Τέλος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πώς προπονητής της ομάδας και φέτος θα είναι ο Γιώργος Σταμάτης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ
Ο πρόεδρος του Αντίμαχου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανάδειξη των εφήβων της ομάδας ως πρωταθλητών στα Νησιά. Πιο συγκεκριμένα την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου πανηγυρίζουν στην Αντιμάχεια αφού μετά την εξαιρετική πορεία και τη 2η θέση στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου το εφηβικό τμήμα της ομάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Όμιλο νήσων.

Η ομάδα του Μιχάλη Σκαλέρη όντας η πιο σταθερή σε όλη την πορεία του πρωταθλήματος (που κράτησε πολύ και φέτος) κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα σημάδια προόδου του συλλόγου στα τμήματα υποδομής με το Μιχάλη Σκαλέρη να δίνει το στίγμα του σε αυτή την επιτυχία της ομάδας.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Αντίμαχος επικράτησε με 2-0 του Νικαγόρα και στη συνέχεια ξεκίνησαν τα πανηγύρια.
Όλοι στο σύλλογο μάλιστα αφιέρωσαν τον τίτλο στον παίκτη του συλλόγου, Δημήτρη Γιάννη που πρόσφατα είχε ατύχημα με το μηχανάκι θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Οι παίκτες του Μιχάλη Σκαλέρη αναδείχτηκαν πρωταθλητές εφήβων στα νησιά Οι παίκτες του Μιχάλη Σκαλέρη αναδείχτηκαν πρωταθλητές εφήβων στα νησιά

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.